Νέα προγράμματα κολύμβησης

ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2019 15:13

Το πρόγραμμα λειτουργίας αλλά και τα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο στη Νέα Πολιτεία, ανακοίνωσαν χθες ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου για θέματα αθλητισμού, Γιώργος Κωσταρόπουλος και ο πρόεδρος του συνεταιρισμού εργαζομένων «Ναυσίθοες», Αθαν. Γκόγκος.

 Σε συνέντευξη Τύπου χθες στο Κολυμβητήριο, ο κ. Κωσταρόπουλος σημείωσε τη συνεργασία του Δήμου με τον συνεταιρισμό των εργαζομένων προκειμένου όπως είπε να επιτευχθεί «σταθερή λειτουργία του κολυμβητηρίου», προσθέτοντας ότι «απαιτούνται συνεργασίες».

Τόνισε πως ο συνεταιρισμός εργαζομένων «Ναυσίθοες» αποτελείται από γυμναστές με ειδικότητα κολύμβηση για να διευκρινίσει πως η τήρηση της συμφωνίας ελέγχεται από Επιτροπή του Δήμου.

Ο κ. Γκόγκος διευκρίνισε πως «ο συνεταιρισμός συστήθηκε από γυμναστές με ειδικότητα κολύμβηση και εμπειρία στον χώρο» προσθέτοντας ότι «η συνεργασία του συνεταιρισμού με τον Δήμο Λαρισαίων αποσκοπεί στην προώθηση-καλλιέργεια του αθλήματος της κολύμβησης, τη σωστή σωματική εκγύμναση και αρμονική σωματική διάπλαση, καθώς και την κατάλληλη διαχείριση του υγρού περιβάλλοντος από τους αθλούμενους».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σε ό,τι αφορά τώρα στα προγράμματα διευκρίνισε πως «υπάρχουν προγράμματα που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και καλύπτουν σχεδόν όλες τις ανάγκες. Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν είναι:

Στη μικρή πισίνα: Baby swimming. Εκμάθηση κολύμβησης παιδιών και ενηλίκων. Aqua Aerobic. Θεραπευτική κολύμβηση-ΑμεΑ. Στη μεγάλη πισίνα που θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες: Ελεύθερη κολύμβηση-κοινό όπου παρέχονται και συμβουλές για τον σωστό τρόπο κολύμβησης. Εκμάθηση κολύμβησης παιδιών και ενηλίκων. Aqua Aerobic. Στην ελεύθερη κολύμβηση ενηλίκων το πρόγραμμα υλοποιείται Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 έως 19:00.

 Στο «Kids Nemo & Doris, Δελφίνια και Καρχαρίες» το πρόγραμμα λειτουργίας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 15:30 έως 20:10. Τα τμήματα διαρκούν 40 λεπτά και είναι συνεχόμενα. Στο Baby swimming – Toddlers (6 μηνών έως 4 ετών) το πρόγραμμα λειτουργίας είναι Δευτέρα και Παρασκευή 14:15 έως 15:45.

Στο Aqua Aerobic οι προπονήσεις είναι τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη 20:15 έως 21:00). Στο Personal Swimming Training όπως και στη Θεραπευτική Κολύμβηση, οι ώρες μαθήματος είναι κατόπιν ραντεβού.

Τέλος στο τμήμα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων οι προπονήσεις είναι δύο φορές την εβδομάδα. Μεγάλη πισίνα Δευτέρα έως Παρασκευή 20:10 έως 20:50.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι για πρόσθετες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Συνεταιρισμό Εργαζομένων “ΝΑΥΣΙΘΟΕΣ” στα τηλέφωνα επικοινωνίας: Γκόγκος Αθανάσιος: 6971-720974. Θεοδώρου Ελένη: 6947-044233. Χατζή Σοφία: 6936-277706.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass