Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με Κ. Κολλάτο ξανά η Αποστολίνα Σαΐτη

ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 15:28

Εκ νέου υποψήφια για την Τοπική Κοινότητα Μακρυχωρίου η κ. Αποστολίνα Σαΐτη, στο πλευρό του δημάρχου Τεμπών και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου κ. Κώστα Κολλάτου.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τεμπών ανέφερε: «Η "Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης" συνεχίζεται με αξιόλογους ανθρώπους με τους οποίους συμπορευτήκαμε από την αρχή της θητείας μας ως δημοτική αρχή του Δήμου Τεμπών. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η κ. Αποστολίνα Σαΐτη, εκπαιδευτικός Πληροφορικής Π.Ε. και επί δύο θητείες σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου, θα είναι εκ νέου υποψήφια σύμβουλος για την Τοπική Κοινότητα Μακρυχωρίου. Την ευχαριστώ θερμά για τη θετική απάντηση στην πρότασή μου να συνεχίσουμε τη συνεργασία, ώστε να υλοποιήσουμε το όραμα που έχουμε για τον τόπο μας που τόσο αγαπάμε.

Η κ. Σαΐτη επέδειξε δυναμισμό και αποφασιστικότητα όπου χρειάστηκε ενώ φάνηκε αποτελεσματική σε ό,τι ανέλαβε μέχρι σήμερα και αφορούσε την Τοπική Κοινότητα Μακρυχωρίου, αλλά και όχι μόνο. Συνεργάστηκε άψογα με άτομα, με σχολεία, με φορείς και συλλόγους για την αιμοδοσία, για την τουριστική προβολή του Δήμου μας κ.ά. Συνέβαλε επίσης στον μέγιστο βαθμό σε ό,τι της ζητήθηκε. Μαζί συνεχίζουμε να διεκδικούμε για τον Δήμο μας».

Από την πλευρά της η κ. Αποστολίνα Σαΐτη δήλωσε: «Ευχαριστώ τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο για την πρότασή του να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια, παρά τις πολύ δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες, για περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας.

Συμπορεύομαι μαζί του γιατί είναι εργατικός, μεθοδικός και έχει το πείσμα που χρειάζεται ώστε να καταφέρει να υλοποιήσει το όραμα που έχει για τον Δήμο Τεμπών. Θεωρώ σημαντικό για το Μακρυχώρι το γεγονός ότι το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας θα είναι πλέον πενταμελές και όχι τριμελές. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα άτομα θα εντοπίζουν τα τοπικά προβλήματα και θα τα προωθούν για επίλυση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αισθάνομαι χαρούμενη που μπαίνω στην εκλεκτή ομάδα των συνυποψήφιων μου. Με τόσο καταξιωμένα άτομα στο πλευρό του κ. Κολλάτου, πιστεύω ότι οι Δημότες μας θα μας εμπιστευθούν για άλλη μια φορά ώστε να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας για το καλό του τόπου μας και των συνδημοτών μας».

Σχετικά Άρθρα