Εγκαινιάστηκε το κατάστημα της CANDIA στη Λάρισα

Δημοσίευση: 21 Απρ 2019 15:37

Νέο κατάστημα «στολίδι» στη Λάρισα, έτοιμο... να σε «ταξιδέψει» στη Μεσόγειο. Ο λόγος για το ολοκαίνουριο concept store της CANDIA που θα συναντάμε από εδώ και πέρα στη Λάρισα, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 165. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν προχθές σε ένα event με δρώμενα και πολλά δώρα για όλους τους επισκέπτες!

 Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που εδώ και πάνω από 40 χρόνια κατασκευάζει στρώματα και κρεβατοκάμαρες για όλη την οικογένεια. Η βραβευμένη εταιρική φιλοσοφία της σε ταξιδεύει με τον πιο δικό της τρόπο: WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN – ένα ξύπνημα στη Μεσόγειο! Σε καλεί να βυθιστείς σε έναν γλυκό, αναζωογονητικό ύπνο και να ξυπνήσεις στην αύρα και την ενέργεια της Μεσογείου, με την έμπνευση όλων όσων αγαπάς στη γη και τη θάλασσα. Το νέο κατάστημα CANDIA, που θα απολαμβάνει πλέον και η πόλη μας, σχεδιάστηκε βασισμένο στο όραμα αυτό και μας προσκαλεί σε έναν μοναδικό χώρο εμπνευσμένο από εικόνες, αρώματα και ήχους της Μεσογείου! Το νέο κατάστημα απλώνεται σε 200 τ.μ. και δύο επίπεδα. Σημαντική θέση στο κατάστημα έχει η χειροποίητη συλλογή στρωμάτων «Bodyfix» της CANDIA. Τα στρώματα της συλλογής «Bodyfix» κατασκευάζονται αποκλειστικά από την CANDIA στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας 100% φυσικά υλικά, ενώ διαθέτουν χιλιάδες ελατήρια, ώστε να ακολουθούν το σχήμα του σώματος, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση ύπνου. Το τηλ. του καταστήματος είναι 2410-555.523.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass