Εργα της ΔΕΥΑΛ στην 28ης Οκτωβρίου

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΑΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΩΣ ΤΗ Μ. ΤΡΙΤΗ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2019 15:59

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό 28ης Οκτωβρίου, για τη Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη 22 και 23 Απριλίου αντίστοιχα, αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών αντικατάστασης υπόγειου αγωγού ύδρευσης.

Οι ρυθμίσεις της ΕΛ.ΑΣ. - με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων - αφορούν στο τμήμα της 28ης Οκτωβρίου, από τη συμβολή με την οδό Κοραή έως τη συμβολή της με την οδό Ηπείρου. Αναλυτικότερα στο τμήμα από την οδό Κοραή έως την οδό Μανδηλαρά προβλέπεται: Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων στο τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την οδό Κοραή έως την οδό Μανδηλαρά. Διασταύρωση (Συμβολή) των οδών 28ης Οκτωβρίου -Μανδηλαρά. Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου - Μανδηλαρά, στο τμήμα της οδού Μανδηλαρά από την οδό Λάμπρου Κατσώνη-Κολοκοτρώνη έως τη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου-Μανδηλαρά και στο τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου από τη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου - Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου.

Η επόμενη φάση αφορά στο τμήμα, από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου: Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων στο τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των λεωφορείων 3 και 11 θα διεξάγεται ως εξής: Στην περίπτωση που η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου παραμένει ανοικτή, από τις οδούς Κύπρου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ηλιοδώρου, Ρούζβελτ, Λ. Κατσώνη, Ηρώων Πολυτεχνείου. Στην περίπτωση που η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι κλειστή, από τις οδούς Κύπρου, 23ης Οκτωβρίου, Υψηλάντου, Ηρώων Πολυτεχνείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass