Στις Βρυξέλλες λαμβάνεται το 80% των αποφάσεων…

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΪΔΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ: ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2019 22:11

«Οι Ευρωεκλογές πρέπει να αποτελέσουν την απαρχή των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα, με τη ΝΔ να πετυχαίνει με ευρεία νίκη που θα δρομολογήσει την επόμενη μέρα πολιτικές εξελίξεις. Δυστυχώς γι’ αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη, αφού στις Βρυξέλλες λαμβάνεται το 80% των αποφάσεων που σχετίζονται με την καθημερινότητά μας, δεν γίνεται σοβαρή κουβέντα, καθώς κυριαρχεί η σκανδαλολογία».

Αυτά υποστήριξε μεταξύ άλλων από τα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Πάιδας, παρουσιάζοντας τους 5 άξονες της προτεραιότητας που θα θέσει ως ευρωβουλευτής. Αυτοί είναι οι εργασιακές σχέσεις, καθώς οι μισθοί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχουν υποστεί ληστρική αφαίμαξη, το ασφαλιστικό-φορολογικό, με τον Νόμο Κατρούγκαλου να έχει ισοπεδώσει την ενεργή κοινωνική τάξη, τον επαναπατρισμό των νέων που αναγκάστηκαν να ξενιτευθούν, τη στήριξη της τρίτεκνης-πολύτεκνης οικογένειας, αφού το δημογραφικό πρόβλημα αποτελεί «βόμβα» στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας και φυσικά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Ο κ. Πάιδας υποστήριξε πως «ως Νέα Δημοκρατία δε θα επιτρέψουμε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για ένταξη στην Ε.Ε. Μόνο αν συμμορφωθούν με τις εθνικές θέσεις και το ιστορικό δίκαιο που διέπει τη Μακεδονία θα δώσουμε τη συγκατάθεσή μας».

Κληθείς από την «Ε» να τεκμηριώσει την άποψή του για το 80% των κρίσιμων αποφάσεων των Βρυξελλών, ο κ. Πάιδας, δήλωσε χαρακτηριστικά: Ως συνδικαλιστές κάθε φορά που συζητάμε με υπουργούς για προσλήψεις, αλλαγές στα όρια ηλικίας και αυξήσεις σε μισθούς μάς παραπέμπουν στους θεσμούς, στο διευθυντήριο των Βρυξελλών, κ.λπ. Άρα χρειάζεται μια μαχητική παρουσία σε αυτά τα κέντρα των αποφάσεων».

Ταυτόχρονα άσκησε σκληρή κριτική για τη συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, με αφορμή τα όσα είπε για τον συνυποψήφιό του, ΑμεΑ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον «σύγχρονο καιάδα με ανθρώπινο πρόσωπο. Στη σύγχρονη πολιτική Ελλάδα είναι ντροπή για το ανθρώπινο είδος».

Τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ προλόγισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος, υπενθυμίζοντας τους δεσμούς που τον συνδέουν με τη Θεσσαλική πρωτεύουσα, όπου πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια, αλλά και την καταγωγή του (από τη Φαρκαδόνα Τρικάλων).

Με θερμά λόγια μίλησαν για τον γαλάζιο συνδικαλιστή ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος Λάρισας της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Παπαποστόλου και το μέλος ΥΠΕΜ-ΔΟΕ, Αθανάσιος Γκουτζέλας.

ΣΤΟ ΤΕΕ

Με τη Διοικούσα Επιτροπή και μέλη συλλογικών οργάνων του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πάιδας, στα γραφεία του ΤΕΕ, στη Λάρισα και συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Τον κ. Πάιδα συνόδευαν o πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Κώστας Νινίκας, ο πρόεδρος ΔΑΚΕ Νομού Λάρισας και μέλος ΥΠΕΜ-ΔΟΕ, Αθανάσιος Γκουτζέλας.

 

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass