Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η 7η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2019 15:00

Εντυπωσιακό θέαμα αναμένεται ότι θα προσφέρει σε ντόπιους και επισκέπτες η 7η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στο Ελευθεροχώρι, σήμερα Σάββατο 4 και αύριο Κυριακή 5 Μαΐου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-Σήμερα Σάββατο 4/5/2019, συγκέντρωση ιππέων στον χώρο του σχολείου από τις 11:00 π.μ. Τακτοποίηση αλόγων στις 5:30 μ.μ.- η μικρή βόλτα περίπου 6-7 χλμ., καθώς και ιππικά παιχνίδια στο γήπεδο του χωριού. Το βράδυ γλέντι στην πλατεία του χωριού με ζωντανή μουσική.

- Αύριο Κυριακή έναρξη μεγάλης πορείας που είναι γύρω στα 17 χλμ. με ενδιάμεση στάση στη Μονή Τεκέ Φαρσάλων για καφέ και ξεμούδιασμα. Αναχώρηση στη συνέχεια και επιστροφή στην πλατεία του χωριού, όπου θα ακολουθήσει γλέντι για όλο τον κόσμο.

Στόχος της παραπάνω συνάντησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι «να φέρουμε το άλογο κοντά στον άνθρωπο. Να γνωρίσει δηλαδή ο άνθρωπος το άλογο, και να το αγαπήσει, να το αγαπήσουν οι νέοι, αλλά και τα παιδιά να έρθουν κοντά στο άλογο και να το γνωρίσουν». Οι τροφές των αλόγων θα διατίθενται δωρεάν.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Σχετικά Άρθρα