Συζήτησαν για μπάρες, «έξυπνες πόλεις»

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ CISCO

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2019 16:01

Με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη συναντήθηκαν στο Δημαρχείο υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας Cisco και ειδικότερα ο Global Managing Director: Smart and Connected Cities της εταιρείας, Del White, ο υπεύθυνος της ίδιας διεύθυνσης για την Ευρώπη, Marcus Wissmann και ο υπεύθυνος Πωλήσεων δημοσίου τομέα της Cisco Ελλάδος – Κύπρου, Νίκος Λαμπρογιώργος.

Ως γνωστόν, η εταιρεία Cisco, που αποτελεί εταιρεία ηγέτη στον τομέα της, συνεργάζεται με τον Όμιλο ΟΤΕ και είναι αυτή που έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου της ελεγχόμενης πρόσβασης στους πεζοδρόμους.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε η δρομολογημένη πορεία της Λάρισας στην προοπτική των «Έξυπνων Πόλεων» καθώς και η απόφαση της εταιρείας να εντάξει την πόλη της Λάρισας στο Networking Academy Program.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στον Δήμο να διοργανώνει ο ίδιος σεμινάριο, για νέους, άνεργους και φοιτητές, σεμινάρια τα οποία οδηγούν σε μία πιστοποίηση σχετική με τις ψηφιακές δεξιότητες. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι επίσημη και ζητείται από επιχειρήσεις. Πρόκειται για σεμινάρια 250 ωρών, τα οποία οι επιλεγέντες θα παρακολουθούν δωρεάν. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σούλτης και Δημήτρης Μαβίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1