Μ’ ένα κλικ παράπονα στον δήμαρχο

Μέσω του Γραφείου Πολιτών και της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Novoville»

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2019 15:20
"Μέσω του Γραφείου θέλουμε οι συμπολίτες μας να αισθάνονται τη Λάρισα σαν σπίτι και γειτονιά τους, λέει ο υπεύθυνος του Γραφείου, δημοτικός σύμβουλος, Μάκης Γιαννακόπουλος" "Μέσω του Γραφείου θέλουμε οι συμπολίτες μας να αισθάνονται τη Λάρισα σαν σπίτι και γειτονιά τους, λέει ο υπεύθυνος του Γραφείου, δημοτικός σύμβουλος, Μάκης Γιαννακόπουλος"

Για τη λειτουργία του Γραφείου Πολιτών και την ηλεκτρονική εφαρμογή «Novoville» με την οποία, με απλά βήματα, κάθε δημότης μπορεί να υποβάλει αιτήματα και να αναφέρει προβλήματα καθημερινότητας, ενημερώνονται οι Λαρισαίοι.

Ειδικότερα, σε περίπτερο που έχει στηθεί στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, στελέχη του Γραφείου Πολιτών και εθελοντές, παρουσία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Μάκη Γιαννακόπουλου, ενημερώνουν τους Λαρισαίους για τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής και γενικότερα του Γραφείου Πολιτών. Η διαδικασία της ενημέρωσης ξεκίνησε προχθές και οι Λαρισαίοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πολιτών τηλεφωνικώς στο 2413 500 400 .

Σημειώνεται πως η εφαρμογή «Novoville», δίνει τη δυνατότητα της άμεσης καταγραφής αιτημάτων από τους πολίτες με την ταυτόχρονη δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών. Μέχρι στιγμής η λειτουργία του Γραφείου Πολιτών και της εφαρμογής λειτουργεί αποδοτικά και αποτελεσματικά για τον Δήμο, και όπως λέει ο υπεύθυνος για τη λειτουργία του από τον περασμένο Οκτώβριο Μάκης Γιαννακόπουλος, δημιουργεί μία νέα αντίληψη δημοκρατικής λειτουργίας και αποτελεσματικής αντιμετώπισης των προβλημάτων καθημερινότητας του πολίτη, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή του, σε μια αξιοβίωτη πόλη που θέλει και μπορεί να την αισθάνεται ο καθένας ως σπίτι του και γειτονιά του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass