«Εγιναν έργα στα Αμπελάκια»

ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2019 15:36

Την πρώτη του ανοιχτή ομιλία στην κεντρική πλατεία των ιστορικών Αμπελακίων πραγματοποίησε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος σημειώνοντας ότι είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρέθηκε στην ιστορική έδρα του δήμου, στην πατρίδα του συνεταιριστικού κινήματος, στον τόπο που ανθεί ο εθελοντισμός, η συμμετοχή, η συνεργασία και η συνέργεια.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο ίδιος με τους συνεργάτες μου έκριναν ότι θα έπρεπε να ξεκινήσουν την προεκλογική προσπάθεια από τα Αμπελάκια.

Στη συνέχεια ο κ. Κολλάτος τόνισε: «Έπρεπε να δημιουργήσουμε έναν δήμο σύγχρονο, αποτελεσματικό, ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό κέντρο, αξιοποιώντας τόσο τις δυνατότητες της περιοχής, όσο και όλων των δημοτών μας.

 Στις προθέσεις μας ήταν, είναι και θα είναι η λειτουργία ενός δήμου χωρίς αντιπαλότητες, χωρίς περιθωριοποιήσεις, ενός δήμου κοινωνικά δίκαιου, με ευαισθησία στα προβλήματα της καθημερινότητας, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τον κάθε δημότη.

 Στις σκέψεις μας παραμένει περισσότερο από ποτέ η αταλάντευτη απόφασή μας για υπέρβαση μικροπολιτικών – μικροκομματικών αγκυλώσεων, δίνοντας πρωτοβουλία σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, να εκφραστούν και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις μιας βιώσιμης ανάπτυξης για ολόκληρο τον Δήμο Τεμπών.

 Έτσι με γνώμονα όλα αυτά δημιουργήσαμε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, με βασικό μας μέλημα τα αυτοδιοικητικά ζητήματα και προβλήματα του δήμου, μακριά από την εμπλοκή των κομμάτων».

Ειδικότερα για τα Αμπελάκια έκανε μια εκτενή αναφορά στα έργα που έγιναν στην περιοχή σε όλους τους τομείς, αλλά και σε όσα έχουν προγραμματιστεί και ανακοίνωσε τα ονόματα του συνδυασμού του στην ιστορική Κοινότητα Αμπελακίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass