Δώστε μας τη δύναμη να αλλάξουμε τον Δήμο Γρεβενών

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2019 15:44

Μέσα σε ζεστό κλίμα και θερμό ακροατήριο ο υποψήφιος δήμαρχος Γρεβενών Κώστας Παλάσκας συναντήθηκε με συνδημότες του από τον νομό Λάρισας στο ξενοδοχείο «Διβάνι», όπου ζήτησε τη στήριξή τους και ανέλυσε το όραμά του για τον Δήμο Γρεβενών.

Ο Κώστας Παλάσκας παρουσίασε τους 5 προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού του:

1) Δήμος της αλληλεγγύης και της κοινωνικής πρόνοιας.

2) Δήμος με ποιότητα ζωής για όλους.

3) Δήμος που στηρίζει την ανάπτυξη και αξιοποιεί την περιουσία του.

4) Δήμος που στηρίζει τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

5) Δήμος που υποστηρίζει και επενδύει στον αγροδιατροφικό τομέα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γρεβενών κ. Παλάσκας (αδελφός του πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Νίκου) σημείωσε ότι «ο Δήμος χρειάζεται να περάσει από την εποχή της διαίρεσης δυνάμεων και της τεχνητής πόλωσης σε μια περίοδο ενότητας και άθροισης δυνάμεων. «Μονάχα με νικητή τον συνδυασμό Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας μπορούμε να ξαναδώσουμε στον τόπο μας την προοπτική που αξίζει και δικαιούται. Κι εγώ προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να το πετύχω».

Χαρακτήρισε τον συνδυασμό του «δυναμικό και ελπιδοφόρο, που αποτελείται από συμπατριώτες με εμπειρία, γνώση, ικανότητα και διάθεση για εργασία και προσφορά στον δήμο μας. Άνθρωποι απ’ όλους τους χώρους της επιχειρηματικότητας, της υγείας, των γραμμάτων, αγρότες, κτηνοτρόφοι κ.ά».

 

Ποιος είναι ο Κ. Παλάσκας

Ο Κώστας Παλάσκας κατάγεται από γεωργοκτηνοτροφική οικογένεια. Παρακολούθησε μαθήματα Παιδαγωγικών Σπουδών στο Παιδαγωγικό Τμήμα Βόλου απ’ όπου αποφοίτησε το 1992. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Βάλλα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ρηγούλα και τον Δημήτρη. Το ενδιαφέρον του για την Αυτοδιοίκηση καταγράφεται με τη συμμετοχή του στις Κοινοτικές Εκλογές της Κοινότητας Φιλιππαίων απ’ όπου κατάγεται και εκλέγεται Πρόεδρος την περίοδο 2007-2010. Δημοτικός σύμβουλος τις περιόδους 2011-2014 και 2014-2019. Υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Πρασίνου στον Δήμο Γρεβενών την περίοδο 2012-2014. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Γρεβενών‚ πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής του 2011-2014 και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass