«Ρίξτε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο’’»

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΚΕ –ΛΑ. ΣΥ. ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 15:28

Επιτυχία σημείωσε η συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Χάλκη ενόψει των εκλογών στις 26 Μαΐου. Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ και ο Βασίλης Σταμουλάκης, υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πάρις Λιόλιος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

«Στον χαρακτήρα, στον ρόλο και στην αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε.» αναφέρθηκε ο Ρ. Μαρούδας, κάνοντας λόγο «για την καταστροφική πολιτική της ΚΑΠ, η οποία αποτελεί το εργαλείο συγκέντρωσης παραγωγής και γης σε λιγότερα χέρια.

Από την πλευρά του, ο Β. Σταμουλάκης επισήμανε «τη σκληρή μάχη που δόθηκε για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων -δημοτικό και τοπικό- μέσα σε δύσκολες συνθήκες παίρνοντας όμως θετικά μηνύματα από τον κόσμο». Αναφέρθηκε στις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ για τα τοπικά προβλήματα και για τη δράση της «που συνεχώς αποκαλύπτει τη λειτουργία και τον ρόλο της τοπικής διοίκησης, η οποία δεν είναι ξεκομμένη από την κεντρική και υλοποιεί όλα τα αντιλαϊκά μέτρα». Τόνισε ότι «πρέπει ο λαός να γυρίσει την πλάτη του σ’ αυτούς που του τσακίζουν τη ζωή, να κάνει το βήμα και να ρίξει στην κάλπη ‘’το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο’’ για ισχυρή αντιπολίτευση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass