Προσκλητήριο Τσιλιμίγκα χωρίς κομματικές γραμμές

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2019 17:00

Ανοιχτό κάλεσμα από την Ελασσόνα, μιλώντας στην Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη», απηύθυνε ο καρδιοχειρουργός και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Νίκος Τσιλιμίγκας προς τους Θεσσαλούς πολίτες, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου.

«Σε αυτή την κοινωνική πρόσκληση δεν υπάρχουν κομματικές γραμμές, διακρίσεις και οριοθετήσεις. Πρόκειται για την πιο ανοιχτή και καθολική πρόσκληση προς το σύνολο των πολιτών που συμμερίζονται τους προβληματισμούς και τις θέσεις μας», υπογράμμισε ο κ. Τσιλιμίγκας.

Αναφερόμενος στην παρούσα περιφερειακή αρχή εξέφρασε την άποψη ότι δύο τετραετίες είναι αρκετός χρόνος για να ολοκληρώσει κανείς το έργο για το οποίο ψηφίστηκε και ότι, η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρειάζεται ανανέωση με κάτι καινούργιο και αχρωμάτιστο πολιτικά.

Στη δαπανηρή προβολή της περιφερειακής αρχής αντέτεινε τις εύλογες απορίες των πολιτών: «Μα υποτίθεται χιλιάδες έργα και ακόμη να υλοποιηθεί η παράκαμψη λ.χ. Ελασσόνας, ακόμη να διαπλατυνθεί ο δρόμος Ελασσόνας – Κοζάνης που ενώνει τη Θεσσαλία με τη Δυτική Μακεδονία; Ακόμη να μας ακολουθεί το φάντασμα του Φράγματος Αγιονερίου!»

Στη συνέχεια ο κ. Τσιλιμίγκας αναφέρθηκε στις θετικές προοπτικές και εξήγησε πειστικά πώς μπορούν να υλοποιηθούν τα ζητούμενα τού σήμερα, τα οποία είναι:

Περισσότεροι πόροι -χρησιμότερα έργα- γρηγορότεροι ρυθμοί υλοποίησης. Επίσης στάθηκε ιδιαίτερα με στοχευμένες προτάσεις στην αξιοποίηση του Ολύμπου ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τομέα της Υγείας. Με ιδιαίτερη έμφαση αναφέρθηκε στην προοπτική ενός «Τουρισμού Υγείας», και στο σωστό χειρισμό –μακριά από τους σημερινούς ερασιτεχνισμούς της περιφερειακής αρχής- του θέματος του Ογκολογικού Κέντρου Θεσσαλίας, που απομακρύνουν αντί να φέρουν κοντά την υλοποίησή του.

Κλείνοντας την ομιλία του και καταχειροκροτούμενος, ο κ. Τσιλιμίγκας κάλεσε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεών τους, μαζί να συνεργαστούν για τη θετική προοπτική της Θεσσαλίας, γιατί όπως εξήγησε: «Είναι καθήκον και χρέος μας, στους γονείς μας, στους αγωνιστές παππούδες μας και στη νέα γενιά των παιδιών μας, που αποτελεί την “πυρηνική ενέργεια” του Ελληνικού Έθνους, όπου και αν βρίσκεται και αναπνέει». Χθες το βράδυ ο κ. Τσιλιμίγκας μιλούσε σε ανοικτή συγκέντρωση στα Φάρσαλα.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass