Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επισκέψεις Κ. Παπακώστα σε Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ.

ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2019 16:16
Από τις συναντήσεις της υφυπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Παπακώστα στη Λάρισα Από τις συναντήσεις της υφυπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Παπακώστα στη Λάρισα

Σε συσκέψεις διοικητών, στελεχών και προσωπικού της Περιφέρειας Θεσσαλίας τόσο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όσο και της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε χθες το απόγευμα στη Λάρισα η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, στο πλαίσιο περιοδείας της στη Θεσσαλία.

Αναφερόμενη στον χαρακτήρα της επίσκεψης η κ. Παπακώστα σε δήλωσή της σημείωσε μεταξύ άλλων πως "έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος και θεώρησα υποχρέωσή μου να δω τον βαθμό ετοιμότητας και τα στελέχη μας έτσι ώστε να είμαστε καθόλα προετοιμασμένοι για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην προστασία των πολιτών. Παράλληλα συζητάμε θέματα εσωτερικής φύσεως όπως μεταξύ άλλων το επίπεδο ασφάλειας, η δράση των δυνάμεών μας με βασική κατεύθυνση οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς, ενώ παράλληλα κάθε ημέρα που περνάει λύνουμε μια σειρά από θέματα που απασχολούν το προσωπικό".

Ερωτηθείσα τέλος για το επίπεδο ετοιμότητας της Πυροσβεστικής η κ. Παπακώστα τόνισε πως "δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες, αυτό θα φανεί. Γίνεται οργανωμένη δουλειά, κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να καλύψουμε ό,τι πρέπει να καλυφθεί, κάνουμε το καθήκον μας" κατέληξε η υφυπουργός.

Την κ. Παπακώστα υποδέχθηκε ο διοικητής των ΠΥ Θεσσαλίας Χρ. Σπαθούλας και στην ΕΛ.ΑΣ. ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Βασ. Καραπιπέρης.

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα