Αλλάζουν… τα φώτα στον Δήμο Τυρνάβου

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2019 15:50

Υπογράφηκε από τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και την εταιρεία «Εγνατία Οδός» η προγραμματική σύμβαση Αναβάθμιση του Δικτύου Οδοφωτισμού του Δήμου Τυρνάβου με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών και λαμπτήρων οδοφωτισμού και κοινοχρήστων χώρων στο σύνολο του Δήμου και θα γίνει μέσω διεθνούς διαγωνισμού, ενώ το έργο θα ολοκληρωθεί στους επόμενους δέκα μήνες. Τα φωτιστικά και οι λαμπτήρες που θα αντικατασταθούν είναι 5.299 και θα αποφέρει οικονομικό όφελος για τον Δήμο, σύμφωνα με τα στοιχεία της μελέτης 200.000 ευρώ ετησίως.

Παράλληλα ο ανάδοχος του έργου είναι υποχρεωμένος για τη συντήρηση του δικτύου και την αντικατάσταση των λαμπτήρων που θα καίγονται για 12 χρόνια.

Μετά την υπογραφή ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ευτυχής για την ολοκλήρωση ακόμα ενός στόχου του ενεργειακού προγράμματος του Δήμου, που μαζί με τη χρήση φυσικού αερίου στα δημοτικά κτίρια και την ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων, θα επιφέρουν θεαματικά οικονομικά αποτελέσματα στο κόστος της ενεργειακής δαπάνης του Δήμου, έτσι ώστε χρήματα -όπως σημείωσε- που σήμερα πληρώνουμε στη ΔΕΗ και το πετρέλαιο να διοχετεύονται στην κοινωνική πολιτική, στην αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας και στις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass