Παράσταση «Ζωή σε 10 κλικ» και έκθεση Φωτογραφίας

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 16:03

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζουν την παράσταση «Ζωή σε 10 κλικ», σήμερα στις 18.30 στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα.
Η παράσταση παρακολουθεί τον κύκλο της ζωής με τα καμώματά της και αποτελεί το καταστάλαγμα των φετινών δράσεων του δικτύου ΚΔΑΠ- ΚΔΑΠ ΜΕΑ, των διαγενεακών προγραμμάτων που έγιναν σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ του Δήμου και της φιλοσοφίας του δικτύου, που θέτει στο επίκεντρο του προγραμματισμού της το παιδί και την οικογένεια ως αδιάσπαστο σύνολο. Στην παράσταση «Ζωή σε 10 Κλικ» συμμετέχει ο 6ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Λαρισαίων και μέλη των ΚΑΠΗ.


Παράλληλα, στο φουαγιέ της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας θα παρουσιαστούν τα φωτογραφικά κλικ της ομαδικής έκθεσης με θέμα “Πορτρέτα” που έγιναν σε συνεργασία με τη φωτογραφική ομάδα «f-plus» και εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο.
Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται δημιουργήθηκαν από παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών που ταξίδεψαν στον γοητευτικό κόσμο της φωτογραφίας, γνώρισαν τη χρήση της φωτογραφικής μηχανής και με οδηγό τον έμφυτο ενθουσιασμό, τη φαντασία και την ιδιαίτερη οπτική αντίληψή τους δημιούργησαν ένα ενδιαφέρον υλικό, φωτογραφίζοντας συμμαθητές και φίλους.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 27 Μαΐου. Η εκδήλωση οργανώνεται από τη ΔΗΚΕΛ με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων – Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1