ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 15:23

Στο πλαίσιο της προεκλογικής της δραστηριότητας η “Λαϊκή Συσπείρωση” διοργανώνει συγκεντρώσεις με ομιλητές τον Πέτρο Κρίκη, υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας και τον Ζήση Γκαραλιάκο, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας και συγκεκριμένα σήμερα, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία της συνοικίας Αμπελοκήπων και αύριο Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 9 μ.μ., στην παιδική χαρά της συνοικίας Ιπποκράτη.

* Ο δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Κολλάτος θα μιλήσει σήμερα στις 8.30 το βράδυ στο Συκούριο και θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία αύριο Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ με ομιλία στον Πυργετό.

* Ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης σήμερα στις 8:30 μ.μ. θα μιλήσει στο Μακρυχώρι. Αύριο Παρασκευή στις 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στο Συκούριο.  

* Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, σήμερα, θα μιλήσει στη Νίκαια στις 21:00 και αύριο Παρασκευή θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα των ομιλιών του στη Χάλκη στις 21:00.

* Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Μούσιος, θα πραγματοποιήσει ομιλία σήμερα στη Χάλκη στις 9 μ.μ. και αύριο Παρασκευή θα ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία με ομιλία στην Κεντρική πλατεία της Νίκαιας, στις 9 μ.μ.

* Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Αγγελουσοπουλος, θα μιλήσει σήμερα στις 8:00 μ.μ. στα Μύρα, στις 9:00 μ.μ. στο Καλό Νερό, στις 9:30 μ.μ. στο Σοφό και αύριο Παρασκευή στις 8:30 μ.μ. στον Πλατύκαμπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass