«Να δημιουργήσουμε δουλειές στον τόπο μας»

ΤΟΝΙΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΘ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 15:33

«Στόχος μας είναι να δώσουμε λύσεις στα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας, να αυξήσουμε το βιοτικό επίπεδο του κάθε δημότη μας, να κάνουμε τον καθένα από μας ενεργό μέλος της κοινωνίας μας» τόνισε χθες σε συγκέντρωση στην πλατεία της Νίκαιας, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες», κ. Αθανάσιος Αγγελουσόπουλος.
«Η οικονομική κρίση που ζούμε σήμερα έχει επηρεάσει σε μεγάλο ποσοστό την αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία, τις εμπορικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις και πολλές κατηγορίες επαγγελματιών που συνδέονται μ’ αυτές. Το κέρδος των αγροτών και κτηνοτρόφων μειώθηκε τραγικά.

Πολλές επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να κλείσουν αφήνοντας πίσω πολλούς ανέργους. Άλλες κάνουν ένα διαρκή αγώνα επιβίωσης. Θέλουμε να ενισχύσουμε την αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία. Να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες» δήλωσε παρουσιάζοντας τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Στο πρόγραμμά μας υπάρχουν δύο καινοτόμα σχέδια για τον δήμο μας. Το πρώτο είναι η δημιουργία μιας κλειστής άμεσης αγοράς -υπερσύγχρονων προδιαγραφών- για την πώληση αγροτικών, κτηνοτροφικών και βιοτεχνικών προϊόντων.
Θα επιτρέπει άμεση επαφή μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών. Το δεύτερο καινοτόμο σχέδιο είναι η ίδρυση ενός δημοτικού φορέα (με μορφή ΚΕΠ), ο οποίος θα έχει πιστοποίηση και αξιολόγηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και πρόσβαση στο σύστημα ΟΣΔΕ».
Μια σειρά έργων και δράσεων για την ανάπτυξη του Δήμου Κιλελέρ παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος, τα οποία όπως τόνισε «θα αποσκοπούν στο να δώσουμε κίνητρα να γυρίσει ο κόσμος στα χωριά μας. Να δημιουργήσουμε δουλειές στον τόπο μας».

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass