«Η Λάρισα στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής και δημοτικής αλλαγής»

ΤΟΝΙΣΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 16:30

«Θέλουμε Δημοτική και Πολιτική Αλλαγή. Και τη θέλουμε τώρα. Αυτό είναι το μήνυμά μας. Αυτή είναι η απόφασή μας. Αυτή είναι η επιλογή της πλειοψηφίας των πολιτών.

Τελειώνουμε με το παλιό. Τελειώνουμε με τον λαϊκισμό. Τελειώνουμε με το μέτριο. Προχωράμε δυνατά μπροστά. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από μια μεγάλη και ευρεία νίκη.

Σας κοιτώ στα μάτια και, ζητώ την ψήφο σας, για να γίνω η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος σε αυτή την Πόλη. Σας καλώ στις κάλπες, να πάρουμε την πόλη πίσω, από τα συμφέροντα πίσω στους πολίτες. Γιατί ο Δήμος είναι για τους Δημότες, όχι για τους λίγους. Πάμε μαζί. Πάμε δυνατά. Πάμε για τη Δημοτική και Πολιτική Αλλαγή», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.

Από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής της ομιλίας, σε μια κατάμεστη Κεντρική πλατεία της Λάρισας, η κ. Καραλαριώτου κάλεσε τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους πολίτες να μη συμβιβάζονται με το μέτριο και να δώσουν ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή στη δημοτική παράταξη «Λάρισα Μπροστά».

«Είμαστε μπροστά, στη Λάρισα, στην Περιφέρεια, στην Ελλάδα. Αυτή η νίκη θα είναι δική μας. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από μια μεγάλη και ευρεία νίκη. Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει. Στις 26 Μαΐου κερδίζουμε και προχωράμε Μπροστά. Με Νέα Δημοτική Αρχή, Νέους Ανθρώπους, Νέα Δήμαρχο» τόνισε.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

«Χθες μίλησε ο κ. Τσίπρας στη Λάρισα, σε μια άδεια πλατεία. Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, ο κ. Καλογιάννης ήταν εκεί για να τον φιλήσει και για να τον στηρίξει στον αγώνα του για τις Ευρωεκλογές. Ο κ. Καλογιάννης ήταν και είναι το πρωτοπαλίκαρο του κ. Τσίπρα στη Λάρισα.

Ας σκεφτούν οι πολίτες τι κέρδισε η Λάρισα πέντε χρόνια τώρα. Τι έγιναν οι υποσχέσεις για το εμπορευματικό κέντρο, για την υπογειοποίηση των γραμμών του ΟΣΕ, για την παραχώρηση των στρατοπέδων. Ας κοιτάξουν να δουν ένα μεγάλο έργο, μια μεγάλη επένδυση που να έγινε στην πόλη μας σε αυτά τα πέντε χρόνια. Και ας αποφασίσουν.

Το δίλημμα αυτών των εκλογών είναι ξεκάθαρο: Θα χάσουμε άλλα τέσσερα χρόνια ή θα κάνουμε τη Λάρισα Πόλη της Ανάπτυξης, της Ανθρωπιάς και της Καινοτομίας; Οι πολίτες θα αποφασίσουν. Και όχι τα συμφέροντα που στηρίζουν με νύχια και με δόντια την απερχόμενη Δημοτική Αρχή. Η πλειοψηφία των πολιτών κάνει κουμάντο σε αυτή την πόλη και όχι τα συμφέροντα, κύριε Καλογιάννη!

Ξέρουμε τι θέλει η Λάρισα για να γίνει Δήμος Πρότυπο. Δεν είμαστε σαν και αυτούς. Είμαστε διαφορετικοί. Είμαστε αποφασισμένοι. Είμαστε η πλειοψηφία. Δεν ανήκουμε σε αυτούς που προσπαθούν να κρύψουν τα πολιτικά τους πιστεύω. Δεν είμαστε χαμαιλέοντες της πολιτικής. Ούτε το παίζουμε παιδιά του Λαού τη μία ημέρα, για να μας φιλοξενούν στα κότερα της ολιγαρχίας την επόμενη μέρα. Ανήκουμε σε αυτούς που μιλάνε τη γλώσσα της αλήθειας, της υπευθυνότητας. Που θέλουμε να κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια και πριν και κυρίως μετά τις εκλογές», τόνισε η κ. Καραλαριώτου, αναφερόμενη στο δίλημμα των εκλογών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

«Εχουμε ξεκάθαρο πρόγραμμα και προτεραιότητες. Θέλουμε πρώτα και πάνω από όλα να πορευτούμε μαζί με τους πολίτες, τους φορείς της πόλης και τους εργαζόμενους στον Δήμο, οι οποίοι είναι και οι φυσικοί και απαραίτητοι σύμμαχοι για κάθε Δημοτική Αρχή που έχει σχέδιο και θέλει να το κάνει πράξη. Ξεκινάμε από τα μικρά για να φθάσουμε στα μεγάλα.

Έχουμε κρυμμένους θησαυρούς τους οποίους με γνώση, σχέδιο, όραμα και συνεργασία μπορούμε να αξιοποιήσουμε και να κάνουμε τη Λάρισα πόλη της ανάπτυξης και της καινοτομίας. Συγκροτούμε ενιαίο μέτωπο για τη διεκδίκηση των μεγάλων έργων για το Αρχαίο Θέατρο, τον Πηνειό, το Συνεδριακό Κέντρο, την Αξιοποίηση της Έκτασης του ΕΘΙΑΓΕ, τις γραμμές του ΟΣΕ, το Εμπορευματικό Κέντρο, την παραχώρηση των στρατοπέδων. Στις μεγάλες διεκδικήσεις για την Πόλη πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Φορείς και πολίτες. Μια γροθιά. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

«Η Λάρισα είναι πόλη της αγροτιάς. Είναι η πόλη των νέων αγροτών. Είναι η πόλη της αγρότισσας μάνας. Είναι η πόλη με την πιο ισχυρή παραγωγή αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Γι’ αυτό εμείς θέλουμε να ενισχύσουμε συστηματικά τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Αυτός που θα λησμονήσει τη γεωργία, την αγροτιά, την ανάπτυξη της υπαίθρου, λησμονεί το μέλλον των παιδιών μας. Λησμονεί το μέλλον της οικονομίας. Λησμονεί το μέλλον της ασφάλειας της χώρας μας. Στην αγροτική οικονομία στηρίζονται πάρα πολλοί. Στηρίζεται όλη η Λάρισα. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη».

«ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ»

«Στέκομαι απέναντί σας και σας κοιτώ στα μάτια. Ζητώ τη θετική σας ψήφο. Γιατί μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερους πόρους για μεγάλα έργα και παρεμβάσεις στην Πόλη μας από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει στη χώρα τον Οκτώβριο, με τις εθνικές εκλογές. Γιατί έχουμε καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με νέες καινοτόμες ιδέες που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των Δημοτών, στις γειτονιές, στην Πόλη.

Γιατί ως Πολιτικός Μηχανικός έχω μάθει να κτίζω σε στέρεες βάσεις. Να δεσμεύομαι μόνο για αυτά που μπορώ να κάνω πράξη. Γιατί ως άνθρωπος που έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα ως Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας απέδειξα ότι μπορώ να κάνω έργο για την πόλη και τους πολίτες.

Σας ζητώ να μεταφέρετε το μήνυμά μας σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά. Στη δουλειά σας. Στους φίλους σας και στους συγγενείς σας. Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος σε αυτές τις εκλογές. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος. Το μήνυμα της πολιτικής και δημοτικής αλλαγής πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Να το μάθει όλη η Ελλάδα.

Η Λάρισα δεν μπορεί και δεν θα χάσει άλλα τέσσερα χρόνια. Θα προχωρήσει δυνατά μπροστά. Με νέες ιδέες. Νέους ανθρώπους. Νέα Δημοτική Αρχή. Νέα Δήμαρχο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass