Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

Πολιτισμός και ιστορία συναντιούνται στο μπαλκόνι του Κισσάβου

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 16:22

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή από τους κατοίκους της ιστορικής κοινότητας Αμπελακίων, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της γραφικής κοινότητας, η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη.

Η ενθουσιώδης υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι των Αμπελακίων στον κ. Μανώλη, αποτέλεσε την αφορμή να τονίσει χαρακτηριστικά ότι «η απαίτηση των κατοίκων του Δ. Τεμπών για αλλαγή στα δημοτικά δρώμενα του τόπου, επαληθεύεται και σήμερα στα ιστορικά Αμπελάκια, από τα οποία στέλνεται μήνυμα νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου».
Στην ομιλία του ο κ. Μανώλης επισήμανε τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν τα Αμπελάκια, όπως είναι ο πολιτισμός, η παράδοση, η ιστορία και το φυσικό τους κάλλος, πλεονεκτήματα τα οποία δυστυχώς η απερχόμενη δημοτική αρχή εμφανίστηκε ανεπαρκής και ανίκανη να διαχειριστεί προς όφελος των κατοίκων και της ανάπτυξης της περιοχής, με αποτέλεσμα τη στασιμότητα και τον μαρασμό του τόπου. Ανατρέχοντας στο ένδοξο παρελθόν των Αμπελακίων, ο κ. Μανώλης αναφέρθηκε στην οικονομική άνθηση που γνώρισε ο τόπος από την οικονομική δραστηριότητα του πρώτου συνεταιρισμού παγκοσμίως, αλλά και στην οικονομική παρακμή και διάλυση του συνεταιρισμού, εξαιτίας της διχόνοιας και της απώλειας της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών. Γι’ αυτό τον λόγο, ο κ. Μανώλης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «ως Δήμαρχος Τεμπών θα πορεύομαι πάντα με γνώμονα την ενότητα, αλληλοϋποστήριξη, συνεργασία και το κοινό συμφέρον. Σε συνεργασία πάντα με τους δημότες κάθε περιοχής θα καταρτίσουμε σχέδια δράσης, θα συγκροτήσουμε ομάδες εργασίας με κέφι και όρεξη για δουλειά, προκειμένου να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα δυνατά σημεία κάθε τόπου και τα εφόδια που μας άφησαν οι πρόγονοί μας, πετυχαίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και γράφοντας νέες ένδοξες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας της περιοχής μας». Ξεδιπλώνοντας τους βασικούς άξονες της στρατηγικής της «Νέας Δύναμης», ο κ. Μανώλης είπε ότι την αποτελούν η ασφάλεια και η υποστήριξη όλων των δημοτών, η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, η ανάδειξη των πολιτιστικών σημείων κάθε περιοχής και η αξιοποίηση των τουριστικών πλεονεκτημάτων τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass