Μπαμπάνης και Μπλιάτσιος στις ευρωεκλογές

ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 16:00

Δύο Λαρισαίοι από την «Ελλήνων Συνέλευσις» κατέρχονται στις επικείμενες ευρωεκλογές. Ο ένας είναι ο Φώτης Μπαμπάνης με καταγωγή από το Αργυροπούλι και ο έτερος ο Αντώνης Μπλιάτσιος ο οποίος ζει στη Νίκαια απ’ όπου και κατάγεται. «Έχοντας ήδη υπογράψει μέσω συμβολαιογραφικής πράξης την άρση ασυλίας μου και την παραίτησή μου αν δεν εκτελέσω αυτό που καλούμαι να πράξω μετά την εντολή που θα λάβω από τους πολίτες.

Συνειδητοποιημένος του μεγέθους της αποστολής μου, ως έχω το δικαίωμα θα απαιτήσω να γίνει έρευνα και ενδελεχής έλεγχος του ιδρυτικού κοινοπρακτικού σύστασης της Ε.Ε., όλων των διεθνών συμφωνιών καθώς και έλεγχο πάνω στο ύψος του Φ.Π.Α. που έχει καταβάλει η χώρα μας από την εποχή της εφαρμογής του καθώς και την ανταποδοτικότητα αυτού. Επιζητούμε τη θεμελίωση ενός ισχυρού οικονομικού κράτους με εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία ώστε ο ρόλος που θα διατελέσει η χώρα τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο παγκόσμιο γίγνεσθαι να είναι καθολικός», λέει ο κ. Μπαμπάνης ενώ από την πλευρά του ο κ. Μπλιάτσιος σημειώνει μεταξύ άλλων: «Έχω την τιμή να εκπροσωπώ στο ευρωψηφοδέλτιο του μοναδικού πολιτικού φορέα του Έθνους των Ελλήνων, Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτεμίου Σώρρα, όλη την οικογένεια που φέρει το ένδοξο και βαρύ σαν ιστορία επώνυμο Μπαμπάνης και όλους τους Αρβανιτόβλαχους τόσο στην περιοχή της Λάρισας όσο και σε κάθε σημείο της Ελλάδας όπου υπάρχουν Μπαμπάνηδες έχοντας συναίσθηση του ονόματος που είναι βαρύ και ιστορικό. Θα ανταποκριθώ μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο ως βουλευτής και θα σταθώ αντάξιος απόγονος ενδόξων προγόνων όπως ο Πάντος Μπαμπάνης, ο Φώτης Γιαγκούλας και λοιποί ένδοξοι προγονοί μου οι οποίοι αγωνίστηκαν ενάντια στη γενοκτονία που συντελείτο τότε και με διορατικότητα πολεμούσαν ενάντια στο καθεστώς και στη λαίλαπα των τραπεζών και των φοροεισπρακτόρων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass