«Η Κρανιά στέλνει μήνυμα νίκης και συνέχειας»

Ο ΝΙΚ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 15:46

Στην Κρανιά Ελασσόνας έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο δήμαρχος Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιος κ. Νίκος Ευαγγέλου, μιλώντας μπροστά σε πλήθος κόσμου. «Η Κρανιά στέλνει ηχηρό μήνυμα νίκης και συνέχειας», τόνισε ο ίδιος, αναπτύσσοντας τους άξονες του προγράμματός του για την επόμενη θητεία, ενώ έκανε απολογισμό του μεγάλο έργου που πραγματοποιήθηκε και στην Κρανιά.

«Πριν βρεθείτε μέσα στο παραβάν των εκλογικών κέντρων του Δήμου Ελασσόνας, στέκομαι μπροστά σας, γεμάτος ικανοποίηση για το έργο που σας παραδίνουμε, αλλά και για το έργο που έχουμε προγραμματίσει για τα επόμενα χρόνια, και σας ζητώ Ισχυρή Εντολή από την πρώτη Κυριακή!

Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να προχωρήσουμε όλες τις μεγάλες παρεμβάσεις που έχει ανάγκη αυτός ο τόπος.

Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να βάλουμε οριστικό τέλος στις παθογένειες του παρελθόντος.

Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να συνεχίσω να ενώνω όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας.

Ημασταν εμείς, είπε, που αντισταθήκαμε στα συμφέροντα και δεν λυγίσαμε όταν κάποιοι, ακόμα και μέσα από τη δική μας ομάδα, προσπαθούσαν, αντί να τιμήσουν τη δική σας ψήφο, να παίξουν το παιχνίδι το δικό τους.

Λοιπόν σήμερα, λίγο πριν πάτε στις κάλπες μπορώ να σταθώ απέναντί σας και να δηλώσω ξεκάθαρα πως ένας καλοπροαίρετος πολίτης θα μπορούσε ενδεχομένως να μας κατηγορήσει για λάθη και για αστοχίες, για καθυστερήσεις και για αβλεψίες, δεν θα μπορούσε όμως ποτέ να μας κατηγορήσει για ανεντιμότητα και για αδιαφάνεια. Στεκόμαστε ενώπιον των πολιτών με σύμμαχό μας το έργο μας. Χωρίς διαμεσολαβητές, χωρίς εργολάβους, χωρίς συμφέροντα να δίνουν μάχη για μας», κατέληξε ο κ. Ευαγγέλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass