Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Η Κρανιά στέλνει μήνυμα νίκης και συνέχειας»

Ο ΝΙΚ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 15:46

Στην Κρανιά Ελασσόνας έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο δήμαρχος Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιος κ. Νίκος Ευαγγέλου, μιλώντας μπροστά σε πλήθος κόσμου. «Η Κρανιά στέλνει ηχηρό μήνυμα νίκης και συνέχειας», τόνισε ο ίδιος, αναπτύσσοντας τους άξονες του προγράμματός του για την επόμενη θητεία, ενώ έκανε απολογισμό του μεγάλο έργου που πραγματοποιήθηκε και στην Κρανιά.

«Πριν βρεθείτε μέσα στο παραβάν των εκλογικών κέντρων του Δήμου Ελασσόνας, στέκομαι μπροστά σας, γεμάτος ικανοποίηση για το έργο που σας παραδίνουμε, αλλά και για το έργο που έχουμε προγραμματίσει για τα επόμενα χρόνια, και σας ζητώ Ισχυρή Εντολή από την πρώτη Κυριακή!

Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να προχωρήσουμε όλες τις μεγάλες παρεμβάσεις που έχει ανάγκη αυτός ο τόπος.

Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να βάλουμε οριστικό τέλος στις παθογένειες του παρελθόντος.

Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να συνεχίσω να ενώνω όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας.

Ημασταν εμείς, είπε, που αντισταθήκαμε στα συμφέροντα και δεν λυγίσαμε όταν κάποιοι, ακόμα και μέσα από τη δική μας ομάδα, προσπαθούσαν, αντί να τιμήσουν τη δική σας ψήφο, να παίξουν το παιχνίδι το δικό τους.

Λοιπόν σήμερα, λίγο πριν πάτε στις κάλπες μπορώ να σταθώ απέναντί σας και να δηλώσω ξεκάθαρα πως ένας καλοπροαίρετος πολίτης θα μπορούσε ενδεχομένως να μας κατηγορήσει για λάθη και για αστοχίες, για καθυστερήσεις και για αβλεψίες, δεν θα μπορούσε όμως ποτέ να μας κατηγορήσει για ανεντιμότητα και για αδιαφάνεια. Στεκόμαστε ενώπιον των πολιτών με σύμμαχό μας το έργο μας. Χωρίς διαμεσολαβητές, χωρίς εργολάβους, χωρίς συμφέροντα να δίνουν μάχη για μας», κατέληξε ο κ. Ευαγγέλου.

Gallery άρθρου