«Θα είμαστε οι πρωταγωνιστές της επόμενης μέρας στον Δήμο»

ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ «ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» Ν. ΓΑΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 15:48

 «Η “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης” θα είναι ο πρωταγωνιστής της επόμενης μέρας στον Δήμο Ελασσόνας! Η Ελασσόνα στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα μεγάλης νίκης στις εκλογές της Κυριακής!». Αυτά «κατέθεσε», ανάμεσα στα άλλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, μιλώντας χθες το βράδυ στην κεντρική του προεκλογική εκδήλωση σε μεγάλη συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.

Χαρακτηριστικά, τα όσα ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, στην κεντρική του ομιλία:

«Όλοι μαζί θα στείλουμε το μήνυμα ότι ο Δήμος Ελασσόνας αποκτά νέα προοπτική, αποκτά νέα διοίκηση, αναγεννάται και δημιουργεί...

Το βράδυ της Κυριακής ανοίγει για τον Δήμο μας ένας νέος μεγάλος κύκλος. Ο κύκλος της δημιουργίας, ο κύκλος της ανάπτυξης, της δημοκρατικής συμμετοχής και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Την Κυριακή το βράδυ ανοίγει διάπλατα η Πύλη της Ανάπτυξης για όλους εσάς. Ο Δήμος μας πρέπει να αλλάξει πορεία!

Για να γίνει όμως αυτό, απαιτούνται ρηξικέλευθες επιλογές, με τόλμη, αποφασιστικότητα, δυναμισμό και προσήλωση.

ΣΧΕΔΙΟ

«Ο Δήμος μας, συνέχισε, αξίζει σίγουρα περισσότερα από αυτά που προσφέρει η σημερινή διοίκηση. Αξίζει ένα επιχειρησιακό σχέδιο με σαφείς προτεραιότητες, συγκεκριμένα βήματα και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Ένα σχέδιο που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων και στις δυνατότητες αξιοποίησης όλων των χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Στόχος 1ος: Δημιουργία και συντήρηση παραγωγικών υποδομών. Στόχος 2ος: Ενίσχυση της απασχόλησης με την υποστήριξη σχηματισμών κοινωνικής οικονομίας. Στόχος 3ος: Βελτίωση της εξυπηρέτησης του πολίτη. Στόχος 4ος: Ενίσχυση της τοπικής οικονομίας (…τουρισμός, Όλυμπος, ομάδες παραγωγών, νεολαία πίσω). Στόχος 5ος: Κοινωνική Αλληλεγγύη. Στόχος 6ος: Βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Ασκώντας κριτική στη δημοτική αρχή έκανε λόγο για «5 χαμένα χρόνια, 5 χρόνια χωρίς αναπτυξιακό αποτύπωμα. Τα αποτελέσματα της σημερινής διοίκησης είναι γνωστά σε όλους. Μικροεξυπηρετήσεις, μικροαναθέσεις, έργα βιτρίνας, έργα μακέτες, φωτογραφίες, ειδικοί σύμβουλοι, φιέστες, δημόσιες σχέσεις και απώλεια εκατομμύριων ευρώ από τα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Ολοκληρώνοντας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, μέσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες, ανέφερε:

«Σας ζητώ να τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας τον συνδυασμό μας. Αυτό ίσως είναι το σπουδαιότερο! Τον συνδυασμό «ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ –ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ». Τον συνδυασμό που έχει όραμα: Μια πολιτεία με επίκεντρο τον πολίτη. Μια πολιτεία συμμετοχής, ελέγχου και διαφάνειας. Μια πολιτεία αξιοκρατίας, ισότητας, ισόρροπης ανάπτυξης. Μια πολιτεία εξωστρεφή, αποκεντρωμένη. Μια πολιτεία που μας αξίζει και της αξίζουμε. Την ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass