Νέος δήμαρχος Τεμπών ο Γ. Μανώλης

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2019 18:16

Με ποσοστό 50,1% και μόλις 56 σταυρούς πάνω από το 50%, ο Γιώργος Μανώλης κατάφερε στο νήμα κυριολεκτικά να εξασφαλίσει την εκλογή του από την πρώτη Κυριακή στον Δήμο Τεμπών! Καθόλη τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων ο κ. Μανώλης βρισκόταν συνεχώς στο 50%.

Συνεργάτες του νέου δημάρχου Τεμπών Γ. Μανώλη δήλωσαν στην «Ε», αμέσως μετά την οριστικοποίηση της εκλογής του στο δημαρχιακό αξίωμα: «Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα αλλαγής για τον Δήμο Τεμπών. Μια νέα δημοτική αρχή γεμάτη ευθύνη, όραμα, δύναμη, αξιόπιστη και συνετή για να αντιμετωπίσει κάθε εμπόδιο. Μια δύναμη των πολλών για όλες και όλους τους δημότες. Ευχαριστώ όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά κι αυτούς που δεν με ψήφισαν, αλλά προσήλθαν στην κάλπη, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους για τον Δήμο. Τους διαβεβαιώνω ότι έχουμε το ίδιο ενδιαφέρον, είμαστε στην ίδια πλευρά. Από αύριο σηκώνουμε μανίκια και σχεδιάζουμε πώς θα υλοποιήσουμε όλα αυτά που υποσχεθήκαμε στους πολίτες».  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass