«Στηρίξτε συνδυασμούς νίκης με δημοκρατικό και προοδευτικό χαρακτήρα»

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΙ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2019 15:59

Με αφορμή τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης και οι βουλευτές Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά και Νίκος Παπαδόπουλος, σε κοινή δήλωσή τους σημειώνουν τα εξής:

«Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών πραγματοποιήθηκε με το σύστημα της απλής αναλογικής, σύμφωνα με την πρόνοια του «Κλεισθένη Ι». Με τον συγκεκριμένο νόμο, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι επιθυμεί τη λειτουργία μιας ανεξάρτητης και ακομμάτιστης, χωρίς εξαρτήσεις, Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για τον λόγο αυτό, η στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των βουλευτών του αναφορικά με τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι ξεκάθαρη και διάφανη, με επιπλέον γνώμονα τις αρχές της ριζοσπαστικής αριστεράς αλλά και την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Μαΐου του 2018.

Έχουμε από την πρώτη στιγμή στηρίξει αυτοδιοικητικά σχήματα νίκης με σαφέστατα δημοκρατικό και προοδευτικό πρόσημο, τα οποία αντιμάχονται συνδυασμούς που ελέγχονται από το παλιό πολιτικό σύστημα και που θα φέρουν οπισθοδρόμηση και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Καλούμε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 2 Ιουνίου να στηρίξουν συνδυασμούς νίκης με δημοκρατικό και προοδευτικό χαρακτήρα. Να απορρίψουν το παλαιοκομματικό μοντέλο της Δημοτικής Αρχής που ταυτίζεται με την κεντρική εξουσία.

Να ψηφίσουν για πρώτους πολίτες στην πόλη ανθρώπους που έχουν διακριθεί για το ήθος, τη γνώση και την εμπειρία αλλά και τη δυνατότητα να συνθέσουν και όχι να διχάσουν την τοπική κοινωνία, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1