«Σας θέλουμε κοντά μας, πρωταγωνιστές στην πόλη»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2019 16:00

«Yπολογίζουμε πολύ στη συμμετοχή σας, για να φτιάξουμε μια πόλη που σας ταιριάζει. Κι αν ταιριάζει σε εσάς, θα είναι μια όμορφη πόλη» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης σε συνάντηση που είχε χθες βράδυ με νέους της Λάρισας, στον αύλειο χώρο του Μύλου του Παππά.

Η βραδιά διοργανώθηκε από τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» με τους νέους να συζητούν και να θέτουν σειρά ερωτημάτων στον Απόστολο Καλογιάννη τόσο σε ό,τι αφορά σε γενικότερα θέματα πολιτικής, όσο και σε θέματα που αφορούν στον Δήμο και στην πόλη.

Ο δήμαρχος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που έθεσαν οι νέοι, ενώ η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα, όμορφη και χαλαρή συζήτηση. Ο κ. Καλογιάννης κάλεσε τους νέους «να δώσουν μαζικά το "παρών" στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής», τονίζοντας ότι «πρέπει να συμβάλουν στο αύριο της Λάρισας».

Επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «όλοι εσείς, τα παιδιά και οι νέοι που αντιμετωπίζετε το μέλλον με αγωνία και μερικές φορές με τρόμο. Τα νέα παιδιά που φέτος για πρώτη φορά έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε στην κάλπη.

Θέλω απλά να σας πω, σας ακούμε και σας βλέπουμε. Περιμένουμε πολλά από εσάς, περιμένουμε από τη φρεσκάδα του βλέμματός σας. Από την καινοτομία της σκέψης σας. Από τη ματιά σας που βλέπει ολόκληρο τον κόσμο με τρόπο που εμείς αδυνατούμε να δούμε.

Περιμένουμε πολλά από τις γνώσεις σας, στις τεχνολογίες, στην τέχνη, στον δημόσιο χώρο, στη διασκέδαση. Στη μόρφωση και τις ευκαιρίες.

Θέλω να σας πω ότι υπολογίζουμε πολύ στη συμμετοχή σας, για να φτιάξουμε μια πόλη που σας ταιριάζει. Κι αν ταιριάζει σε εσάς, θα είναι μια όμορφη πόλη.

Είμαστε εδώ. Και σας θέλουμε κοντά μας, συνεργάτες και συνοδοιπόρους. Πρωταγωνιστές στην πόλη που σας ανήκει περισσότερο από κάθε άλλον. Θέλω να σας ζητήσω να πάτε την Κυριακή στην κάλπη. Και να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας για να επιλέξετε. Σ’ αυτή την κρίση έχω απόλυτη εμπιστοσύνη…» κατέληξε ο κ. Καλογιάννης. Η εκδήλωση διήρκεσε αρκετά, με τον δήμαρχο να απολαμβάνει τη συζήτηση με τους νέους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass