Καθαρίστε τα οικόπεδά σας

ΝΕΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2019 16:22

Εν όψει της θερινής - αντιπυρικής περιόδου ο Δήμος Λαρισαίων προσβλέπει στην καλή συνεργασία των δημοτών όσον αφορά στο σοβαρό θέμα των ακαθάριστων οικοπέδων-γηπέδων-εγκαταστάσεων που βρίσκονται σε περιοχές εντός ή εκτός σχεδίου πόλης.

Ιδιαίτερα στα σημεία όπου παρατηρείται πυκνή υψηλή βλάστηση, που εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία και την εκδήλωση πυρκαγιάς, ενώ παράλληλα βλάπτεται η αισθητική της πόλης και των κοινοτήτων μας.

Όπως σημειώνεται από τον Δήμο Λαρισαίων «σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3463/ Δ.Κ.Κ. και του άρθρου 94 παρ. 26 του Ν. 3852/10 ο ιδιοκτήτης ή νομέας είναι υποχρεωμένος να διατηρεί το οικόπεδο πάντοτε καθαρό από χόρτα και ελεύθερο από απορρίμματα, ακόμα και όταν αυτά προέρχονται από τρίτους και να προβαίνει σε περιοδική καθαριότητα του χώρου. Σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες δεν ανταποκριθούν, ο Δήμος υποχρεούται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Για τους λόγους αυτούς, παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες των ανωτέρω εκτάσεων, πριν από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, να προβούν στην πλήρη αποκατάσταση του χώρου που κατέχουν, τηρώντας διαρκώς τη σχετική καθαριότητα με δική τους ευθύνη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1