Κάλεσμα Νασίκα για συστράτευση με Βελόπουλο

Οι υποψήφιοι από τον ν. Λάρισας * Αύριο η επίσημη ανακοίνωση

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2019 22:22
Σε συστράτευση με τον Κυριάκο Βελόπουλο καλεί τους πολίτες ο Θανάσης Νασίκας Σε συστράτευση με τον Κυριάκο Βελόπουλο καλεί τους πολίτες ο Θανάσης Νασίκας

Αύριο Τρίτη αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης». Μεταξύ αυτών και τους υποψηφίους του κόμματος στον νομό Λάρισας.

Χθες ενδιαφερόμενοι για μια θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την Ελλάδα αλλά και γενικότερα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο «ΚΑΨΗΣ».

Όπως έγινε γνωστό στη χθεσινή συνάντηση, από τον νομό Λάρισας υπάρχουν μέχρι τώρα 20 τουλάχιστον αιτήσεις, χωρίς ωστόσο να ανακοινωθούν ονόματα.

Μεταξύ άλλων, πρόκειται για τους Θανάση Νασίκα, πρώην δήμαρχο Τυρνάβου, πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων και πρώην υπεύθυνο οργανωτικού του κόμματος για τη Θεσσαλία, Άννα – Μαρία Κωτσοπούλου, ελεύθερη επαγγελματία, Τζίνα Κεσίδου, λογοθεραπεύτρια, Γιώργο Πλιάτσικα ελεύθερο επαγγελματία, Ανδρέα Κόκκα ιδιοκτήτη ελαιοτριβείου, Κώστα Μιχαηλίδη μηχανουργό, Νίκο Μπαλάτσα απόστρατο στρατιωτικό, Γιάννη Παπακωνσταντίνου συνταξιούχο του ΟΤΕ, Αλεξάνδρα Κεχαγιά διακοσμήτρια, Δαμιανό Ζιώκα συνταξιούχο εφοριακό, Λάμπρο Σδρόλια καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Ανδρέα Κόκα επαγγελματία.

Μιλώντας χθες βράδυ στην «ΕτΔ» ο κ. Θανάσης Νασίκας τόνισε ότι στην ομιλία του χθες στη Θεσσαλονίκη ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη στις Ευρωεκλογές σημειώνοντας ότι αυτή η νίκη δίνει μεγάλες προοπτικές που έχει το κόμμα για τις Βουλευτικές εκλογές. Μίλησε επίσης για κοινό αγώνα όλων με κανόνες και δεοντολογία. Σημείωσε επίσης με έμφαση ότι πρώτα είναι ο κοινός αγώνας και μετά ο προσωπικός.

Σε ό,τι αφορά στον νομό Λάρισας ο κ. Νασίκας αισιοδοξεί ότι το 4,63% των Ευρωεκλογών θα ξεπεραστεί στις Βουλευτικές εκλογές κατά πολύ πάνω από το 5%, γεγονός που σημαίνει ότι η «Ελληνική Λύση» εκλέγει βουλευτή στον νομό Λάρισας και κάλεσε τους πολίτες να συστρατευτούν με τον Κυριάκο Βελόπολο και την «Ελληνική Λύση».

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass