Οι Λαρισαίοι υποψήφιοι του ΜέΡΑ25

Ποιοι μετέχουν από Μαγνησία-Τρίκαλα *Τι αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος Βαρουφάκη

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2019 15:18

Στην ανακοίνωση 137 νέων ονομάτων προχώρησε το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25 σε όλη την Ελλάδα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τρεις από τη Λάρισα, δύο από τη Μαγνησία και ένας από τα Τρίκαλα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα, οι νέοι υποψήφιοι σηματοδοτούν τη δυνατότητα να χτιστεί ένα πρόγραμμα «εναντίον της χρεοδουλοκρατίας και της αναξιοπρέπειας» και εκφράζουν το πολιτικό φάσμα «από την αλέκιαστη Αριστερά και την Οικολογία έως τους αυθεντικά φιλελεύθερους».

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

Εγκρίθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του ΜέΡΑ25 η υποψηφιότητα 137 νέων υποψήφιων βουλευτών που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25 σε όλη την Ελλάδα. Με επικεφαλής τον γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη που θα είναι υποψήφιος στη Β’ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά το ΜέΡΑ 25, μετά την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του ψηφοδελτίου Επικρατείας, έδωσε στη δημοσιότητα και νέα ονόματα υποψήφιων βουλευτών για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Ενδεικτικά, η Σοφία Σακοράφα θα είναι υποψήφια βουλευτής στη Β3 Αθήνας (στον Νότιο Τομέα), η Δανάη Στράτου υποψήφια βουλευτής στην Α’ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά, όπως και ο Γιάννης Χαραλαμπάκης – Ολα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του ΜέΡΑ25 καθώς και η εκλογική τους περιφέρεια, που έχουν εγκριθεί μέχρι σήμερα από την Πολιτική Γραμματεία, έχουν αναρτηθεί στο siteμας www.mera25.gr&https://mera25.gr/oi-protoi-ypopsifioi-toy-mera25/

Το ΜέΡΑ25 ανέλαβε την ευθύνη να εκφράσει στην επόμενη Βουλή τη ρεαλιστική, υπεύθυνη, αξιόπιστη και συνεπή αντίσταση στη Νέα Δημοκρατία που πυρετωδώς ετοιμάζεται να οικοδομήσει μια νέα κερδοσκοπική ολιγαρχία επί των θεμελίων του 4ου Μνημονίου που αφήνει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, σε συνέντευξη Τύπου, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες στη βάση της ισηγορίας, της ισότιμης συμμετοχής, κι ενός συνεκτικού, ολοκληρωμένου, συμμετοχικού προγράμματος.

Σήμερα, το ΜέΡΑ25, σε πλήρη ετοιμότητα για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, δίνει στη δημοσιότητα και νέα ονόματα υποψήφιων βουλευτών που σηματοδοτούν τη δυνατότητα του ΜέΡΑ25 να κτίζει κοινό πρόγραμμα εναντίον της χρεοδουλοπαροικίας και την αναξιοπρέπειας από όλο το αντι-συστημικό πολιτικό φάσμα και στη βάση της κοινής μας αγωνίας για ελευθερία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη: από την αλέκιαστη Αριστερά και την Οικολογία έως τους αυθεντικά φιλελεύθερους.

Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι υποψήφιοι είναι:

ΛΑΡΙΣΑ

Νικολόπουλος Οδυσσέας, χημικός μηχανικός, υπάλληλος στην Εταιρεία Παροχής Αερίου Θεσσαλίας,  Φοινικιάδης Μιχαήλ, καθηγητής φυσικής αγωγής,  Ιωάννου Διαμάντω-Αναστασία, μαθηματικός και πιανίστα.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Βλάχος Γιάννης, δικηγόρος, Καραδήμας Δημήτρης, εξωτερικός φρουρός Φυλακών.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Γιαννούλης Δημήτρης, τραπεζικός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass