Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Λίφτινγκ» σε δρόμο του Ομορφοχωρίου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2019 22:18

Ένα πολύ σημαντικό οδικό έργο ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αναβάθμιση της ασφάλειας της επαρχιακής οδού που διέρχεται από τον οικισμό του Ομορφοχωρίου και συνδέει την επαρχιακή οδό Λάρισας – Συκουρίου με την επαρχιακή οδό Λάρισας - Αγιάς.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Θεσσαλίας. Εκτελέστηκαν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του συνδετήριου οδικού τμήματος μεταξύ της επαρχιακής οδού Λάρισας – Συκουρίου και της Λάρισας – Αγιάς του οποίου η συντήρηση ανήκει στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Σε δηλώσεις του στην «Ε» ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: Είναι έργο χρήσιμο και ουσίας στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής. Πρόκειται για το έργο που αφορά το δρόμο που διέρχεται από το Ομορφοχώρι και αποτελεί τη συνδετήρια οδό από τον κόμβο Ομορφοχωρίου έως τον κόμβο της ΤΕΜΚΑ. Είναι ένας δρόμος που αντιμετώπιζε προβλήματα και τους καλοκαιρινούς μήνες έχει ιδιαίτερο φόρτο καθώς χιλιάδες πολίτες χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη οδό για να μεταβούν στα παράλια του νομού Λάρισας. Για τον λόγο αυτό ενισχύουμε την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και των εμπορευμάτων ενώ συντηρούμε θέσεις εργασίας και δημιουργούμε μόχλευση στηΝ τοπική πραγματική οικονομία».

Γ.Ρ.