«H λαϊκή και τα χωριά διδάσκουν για το αύριο...»

Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2019 15:28

«Η πραγματική κοινωνία βρίσκεται στη λαϊκή αγορά και στα χωριά, εκεί όπου ο κόσμος υποφέρει και δεν φοβάται να βγάλει τα εσώψυχά του. Φτάνει και εμείς οι πολιτικοί να τολμούμε να ανοιχτούμε, να κοιτάμε κατά πρόσωπο το συμπολίτη μας, και να ανοίγουμε τα αυτιά μας στα προβλήματά τους».

Αυτά τόνισε ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κατσιαντώνης, που παραδοσιακά, όπως πράττει συχνά, περπάτησε στους διαδρόμους της λαϊκής αγοράς στην Ελασσόνα. Στάθηκε στον πάγκο της συζύγου του που πουλάει φυτά, συνομίλησε με τον κόσμο που τον πλησίασε, και κατέγραψε για ακόμα μία φορά τα πάγια προβλήματά τους.

«Άδειες τσέπες, νοικοκυριά που υποφέρουν, μισθοί που δεν φτάνουν ούτε για τα απαραίτητα, συντάξεις που έχουν πιάσει τον κατήφορο, ανεργία χωρίς όρια... Ως πότε;» τόνισε ο κ. Κατσιαντώνης σε εμπόρους και καταναλωτές, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα της Ν.Δ. και δική του την επομένη των εκλογών είναι οι ίσες ευκαιρίες για όλους, μέσα από δουλειές και σημαντικές μειώσεις στη φορολογία.

Ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε και χωριά της Ελασσόνας. «Έτσι ζωντανά θέλω να είναι τα χωριά μας, όπως σήμερα που σας έχω όλους δίπλα μου» τόνισε συγκινημένος ο κ. Γιώργος Κατσιαντώνης, που συνομίλησε με όλο τον κόσμο, που έσπευσε να τον συναντήσει.

Αναφέρθηκε στην αξία που έχουν τα χωριά και στις προοπτικές που πρέπει να δημιουργηθούν για να αποκτήσουν και πάλι ζωή, μέσα από τους νέους, στους οποίους πρέπει να δοθούν κίνητρα για να επενδύσουν στον τόπο τους. Στα τραπέζια, που κάθισε, κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν οι κουτσουρεμένες συντάξεις και η απαξίωση της Πολιτείας απέναντι στους ανθρώπους που δούλεψαν μια ζωή και δεν αξιώθηκαν τα όσα δικαιούνται. Τόνισε δε, ότι η Περιφέρεια αξίζει την προσοχή όλων και ότι μέλημά του ήταν και είναι η διεκδίκηση στα αυτονόητα που θα έπρεπε να έχουν.

Ο κ. Κατσιαντώνης αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα αντιμετώπισης των προβλημάτων της κτηνοτροφίας που αποτελεί την κύρια δουλειά των κατοίκων της περιοχής. Επισήμανε ότι πρέπει να δοθεί λύση στις χαμηλές τιμές που υπάρχουν στο γάλα, αλλά και στην πάταξη των παράνομων εισαγωγών των κτηνοτροφικών προϊόντων. «Επιβάλλεται να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, που αποτελεί την καρδιά της ανάπτυξης στον νομό Λάρισας» τόνισε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass