Αντικαθίσταται το δίκτυο ύδρευσης στον Δήμο Τεμπών

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ 3 EKΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2019 15:40

Την ένταξη του έργου με τίτλο «Αντικατάσταση Δικτύων Ύδρευσης Δήμου Τεμπών» στον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης I του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Α. Χαρίτσης.

Το έργο αφορά στην αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης των οικισμών στον Δήμο Τεμπών μέσα από τη ΔΕΥΑ Τεμπών, με προϋπολογισμό 3.000.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνομολογείται με δανειακή σύμβαση μεταξύ του Κύριου του Έργου και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η προτεινόμενη πράξη συμβάλλει στην ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού. Ο Δήμος Τεμπών, παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες που συναντώνται στην προώθηση δημόσιων έργων, ιδιαίτερα στους περιφερειακούς Δήμους, κατάφερε να προωθήσει σημαντικά και αναγκαία έργα τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1