Εκδηλώσεις για την Αγία Μαρίνα στο Κιλελέρ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2019 15:28

Στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Κιλελέρ «Αγία Μαρίνα» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, τους τοπικούς φορείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο παρευρέθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Ο δήμαρχος αρχικά παρακολούθησε την τέλεση του μεθεόρτιου εσπερινού μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος στον ομώνυμο ναό και στη συνέχεια συμμετείχε στις εκδηλώσεις, όπου διανεμήθηκε παραδοσιακό φαγητό και εμφανίστηκαν τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα «Αγία Μαρίνα» του Κιλελέρ, «Μυρμιδόνες», ΜΕΣ Αγίου Θωμά, Αχιλλείου, Μελίας και Νέου Περιβολίου. Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με γλέντι από λαϊκοδημοτική ορχήστρα.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Σ. Καλέτσιος και Ι. Μπακαλόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Β. Βισβίκης και Ι. Πινάκα, οι νεοεκλεγέντες ΔΣ Ελ. Ζωιοπούλου, Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, Γ. Ακριβούλης και Α. Μούσιος, ο πρόεδρος της ΤΚ και τα μέλη ΤΣ Απ. Κοντογιάννης, Αν. Κοκότσικας, Χ. Κοκότσικας και Δ. Αραμπατζής, ο νεοκλεγείς πρόεδρος της ΤΚ Κιλελέρ και τα μέλη του ΤΣ Αθ. Ζιόμπουρας, Δ. Γκέμας, Ε. Μαραγγούλης και Ι. Μπανταλού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1