Ο «Τσολιάς» στη Λάρισα για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2019 15:40

Ο «Τσολιάς» της «Ελληνοφένειας», ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης καθώς και άλλοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στη διάρκεια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα, το οποίο θα φιλοξενηθεί πάλι στην Κοίτη του Πηνειού, στις 14-15 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ των πολιτικών εκδηλώσεων ξεχωρίζει η ομιλία του γραμματέα της ΚΝΕ Νίκου Αμπατιέλου.

«Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας «...θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα!», τον σοσιαλισμό!» είναι το σύνθημα του φετινού 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ, για το οποίο η Τομεακή Οργάνωση Λάρισας της ΚΝΕ σημειώνει: «Το μεγαλύτερο πολιτικό-πολιτιστικό γεγονός, ξεκινάει το ταξίδι του σε όλη τη χώρα για ακόμη μία χρονιά. Ήδη οι οργανώσεις, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ άρχισαν με μεράκι και ενθουσιασμό την προετοιμασία του, με σκοπό το σύνθημά του να φτάσει παντού, να συζητηθεί μαζικά με νέους ανθρώπους, μαθητές, φοιτητές, νέους εργαζόμενους. Επιδιώκουμε το Φεστιβάλ μας να αποτελέσει για μία ακόμα φορά σταθμό για να οργανώσουμε τους αγώνες μας τη χρονιά που έρχεται, να ανταλλάξουμε σκέψεις, να εμπνευστούμε, να διασκεδάσουμε.

Στην πόλη της Λάρισας οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 14-15 Σεπτεμβρίου στο γνώριμο μέρος της Κοίτης του Πηνειού, όπου θα στηθεί η όμορφη «κόκκινη πολιτεία» που θα φιλοξενήσει πολύμορφες δραστηριότητες, στέκια νεολαίας, εκθέσεις, συζητήσεις, παιδότοπο και δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ και πολλά ακόμη. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει παράσταση με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη – «Τσολιάς εν δε τσολιά μπαντ» στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου πολιτική συγκέντρωση με ομιλία από τον Νίκο Αμπατιέλο, γραμματέα του Κ.Σ. της ΚΝΕ, καθώς και μεγάλη συναυλία με τους Πυξ-Λαξ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass