«Πυξίδα μας η ενίσχυση του Έθνους»

ΣΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2019 16:16

Ο Λαρισαίος πολιτικός Χρήστος Κέλλας, προκειμένου να τιμήσει τη Βερδικούσια κατά τον εορτασμό του πολιούχου της, αναχώρησε από την Αθήνα, μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, και παρέστη στον Εσπερινό, στον οποίο χοροστάτησε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσώνος, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βησσαρίων Καραλάσκος.

Μετά το πέρας του Eσπερινού,ο κ. Κέλλας συνομίλησε με τις Βερδικουσιώτισσες και τους Βερδικουσιώτες στην πλατεία του χωριού και, ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων της νέας Κυβέρνησης, σημείωσε:

"Μαζί συνεχίζουμε! Αυτό είχαμε πει προεκλογικά και το τηρούμε, σε χαρές και γιορτές, όπως είναι σήμερα, αλλά και στις δυσκολίες.

Ακόμη, προεκλογικά δεσμευτήκαμε για τη λήψη στοχευμένων μέτρων, τα οποία ήδη εφαρμόζονται προοδευτικά και θα ψηφιστούν τις επόμενες μέρες σχετικές διατάξεις, που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της υπαίθρου και της πατρίδας μας, την ενίσχυση της δημόσιας τάξης και τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα υλοποιήσει όσα έχει υποσχεθεί, ενώ, ειδικότερα για το δημογραφικό, θα επαναφέρουμε τα επιδόματα των πολύτεκνων και των τρίτεκνων, που έκοψε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και θα ορίσουμε την αύξηση του αφορολόγητου στα 1.000 ευρώ ανά παιδί, ενώ θα παρέχουμε οικονομική ενίσχυση 2000 ευρώ για κάθε Ελληνόπουλο, που γεννιέται στη χώρα, και θα υπαγάγουμε τα βρεφικά είδη στον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ, σε συνδυασμό με πρόσθετα μέτρα για τους παιδικούς σταθμούς, τα ολοήμερα σχολεία και τη μέριμνα για τις μετεγγραφές των τέκνων των πολύτεκνων που σπουδάζουν.

Είμαι πάντα δίπλα σας και είμαστε σε διαρκή επαφή για κάθε συλλογικό αίτημα και κάθε πρόταση, που μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας, έχοντας ως πυξίδα μας την ενίσχυση των πυλώνων του Έθνους μας, που είναι η ελληνική οικογένεια και η Ορθοδοξία".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass