Eπιτυχημένη η Γιορτή Πίτας στον Πυργετό

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΩΜΟΠΟΛΗΣ *ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2019 21:00

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και φέτος στον Πυργετό η 20ή Γιορτή Πίτας. Μια εκδήλωση η οποία έχει γίνει θεσμός από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυργετού.

Οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπέροχα αρτοσκευάσματα και να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις όπως ένα παραδοσιακό γλέντι με τοπική χροιά. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη των αρτοσκευασμάτων της περιοχής και η μετάδοση της παραδοσιακής τέχνης τους στις νεότερες γενιές.

Τα χορευτικά που συμμετείχαν φέτος ήταν του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού «Βάιος Μαλλιάρας», τα Παιδικό, Εφηβικό και Ενηλίκων και του Μορφωτικό Πολιτιστικού Συλλόγου Κορινού Πιερίας «Εύξεινος Πόντος».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η δραστήρια πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεωργία Σούκου, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «φέτος ο Σύλλογος κλείνει 40 χρόνια λειτουργίας και για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις, η πρώτη στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στις 26 Φεβρουαρίου και η δεύτερη στις 21 Ιουνίου, με την προσέλευση του κόσμου και στις δύο να είναι συγκινητική και να μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε».

Η κ. Σούκου ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση αλλά και στηρίζουν ευρύτερα τον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος ενημέρωσε ότι στα τέλη του καλοκαιριού θα διοργανωθεί η 4η «Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών» και συγκεκριμένα την Παρασκευή 30 Αυγούστου στον χώρο του Δημοτικού Πάρκου Πυργετού όπου θα φιλοξενηθούν πέρα από τη χώρα μας και χορευτικές ομάδες από τη Σλοβενία, τη Σερβία και την Κένυα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Λιούπας ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, μέλη του απερχόμενου και του νεοεκλεγμένου Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμου.

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

Οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της 20ής Γιορτής Πίτας είναι οι εξής:

1. Ατμοκαθαριστής SC-5196 UNITED      565

2. Tepanyaki KC-1119 IQ   1920

3. Smartwatch XIAOMI Mi Band 3          1030

4. Δραπανοκατσάβιδο EINHELL TH-CD 12 LI   8

5. Αποτριχωτική Μηχανή PHILIPS HP6420/00   324

6. Σετ μανικιούρ       778.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Τεμπών – ΔΟΠΑΠΕΠ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Λάρισας και την Τοπική Κοινότητα Πυργετού.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass