Στη Μελιβοία κατασκήνωσαν τα Πουλιά και οι Οδηγοί του ΣΕΟ Λάρισας

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2019 16:37

Ένα διαφορετικό κατασκηνωτικό τριήμερο έζησαν τα Πουλιά του 1ου και 2ου Σμήνους, οι Οδηγοί και οι ΜΟ του Τοπικού Τμήματος Λάρισας στις 28-30 Ιουνίου 2019 στη Μελίβοια Αγιάς. Τα παιδιά βίωσαν το αποκορύφωμα μιας εκπληκτικής Οδηγικής χρονιάς μέσα από ένα ταξίδι στον χρόνο σε «Μια ξεχασμένη Πολιτεία».

Έζησαν αξέχαστες στιγμές μέσα στη φύση και με όπλα τους τη «μαγεία» από το παιχνίδι, το τραγούδι και τις Οδηγικές γνώσεις αντιμετώπισαν γρίφους, μυστήρια και εργαστήρια χτίζοντας γερούς δεσμούς φιλίας και κοινωνικοποίησης.

Γνώρισαν μια διαφορετική εποχή ακούγοντας τραγούδια από τον λατερνατζή, έμαθαν πώς φτιάχνεται το σαλέπι από τον σαλεπιτζή, έμαθαν τι είναι ο γανωματής κτλ. Είδαν μια διαφορετική πλευρά της ζωής και περιηγήθηκαν στα όμορφα σοκάκια της Μελίβοιας και την πλατεία της με τη υπέροχη θέα γνωρίζοντας τους φιλόξενους ανθρώπους της. Περπάτησαν επίσης το υπέροχο μονοπάτι, προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο της χαμένης φλογέρας της Ξεχασμένης Πολιτείας.

Το κατασκηνωτικό τριήμερο έκλεισε με μια μεγάλη γιορτή αφήνοντας πίσω τις καλύτερες αναμνήσεις και ανανεώνοντας την υπόσχεση για την επόμενη Οδηγική χρονιά.

Τα μέλη του Τ.Τ. του ΣΕΟ με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τον δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα που παραχώρησε το δημοτικό σχολείο του χωριού για τη διαμονή των παιδιών αλλά και τις κυρίες Σοφία Καρανίκα και Χαρίκλεια Βαλάση που στάθηκαν στο πλευρό τους για ό,τι χρειάζονταν στο χωριό.

Ευχαριστούν επίσης πολύ τους χορηγούς, οι οποίοι ενίσχυσαν γενναιόδωρα με τα προϊόντα τους την πραγματοποίηση του κατασκηνωτικού τριημέρου: Bakery house Artizanou, τις εταιρείες Mikel, χειροποίητα είδη Artisanal, Ελληνική Φρουτεμπορική Συνεργασία, Θερμοκήπια Γεωργείν, τον παραδοσιακό φούρνο Αντωνιάδη καθώς και τον κ. Ζήση Τζουμάνη της εταιρείας ACS για τη μεταφορά του κατασκηνωτικού υλικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1