Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2019 15:09

Γενική Συνέλευση ψαράδων Κ. Ολύμπου

Στο καφενείο «Η Βεροιώτισσα» που βρίσκεται στο Καστρί Λουτρό θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων του δήμου Τεμπών, την Κυριακή 28 Ιουλίου (10.30 π.μ.), ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

* * *

 

Μαθήματα μανιταρογνωσίας

Η Λέσχη Επιστημόνων Μελέτης και Προστασίας της Μυκητοχλωρίδας και του Δάσους ν. Λάρισας "AMANITA CAESARIA" εν όψει της φθινοπωρινής καρποφορίας, εκπαιδεύει ενδιαφερόμενους με οικολογική συνείδηση με τα εξής μαθήματα:

-Πιστοποίηση μανιταριών με βάση τα μακροσκοπικά χαρακτηριστικά τους, τη συμβίωσή τους με φυτικούς οργανισμούς και γενικότερα με τον βιότοπο

- Πιστοποίηση μανιταριών με τη βοήθεια χημικών αντιδραστηρίων

- Πιστοποίηση μανιταριών με μικροσκοπική εξέταση ιστών με μεγέθυνση 1200. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει την εξαγωγή χρωμάτων από τους μεγαλομύκητες, τη γενικότερη φαρμακευτική τους δράση και τη γευσιγνωσία τους. Επικοινωνία: 2410252079, 6986535273

* * *

Καλοκαιρινή γιορτή στην Κουτσουπιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσουπιάς προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους και τους επισκέπτες της Κουτσουπιάς στην ετήσια χοροεσπερίδα του, που διοργανώνει στο Pareo Beach Bar το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 και ώρα 9:30 το βράδυ.

Η εκδήλωση, που περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, χορό, σουβλάκια στα κάρβουνα και λαχειοφόρο με πλούσια δώρα, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6948-053.636.

 

* * *

 

Στην Αίγινα οι Φίλες της Αγάπης

Οι «Φίλες της Αγάπης» για την έναρξη των δραστηριοτήτων τους, διοργανώνουν διήμερη εκδρομή στην Αίγινα, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα που τιμώνται οι προστάτιδες του συλλόγου Αγάπη, Πίστη, Ελπίδα, Σοφία. Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδρομής, την ημέρα και την ώρα της αναχώρησης, το ξενοδοχείο και για άλλες λεπτομέρειες, παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται, να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2410250907.

 

* * *

 

Αντάμωμα Σκαμνιωτών

Ο Σύλλογος των Απανταχού Σκαμνιωτών καλεί τους απανταχού Σκαμνιώτες και φίλους στο ετήσιο αντάμωμα 2019, που διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιουλίου και ώρα 9 το βράδυ, στην πλατεία του χωριού. Το πρόγραμμα θα έχει λαϊκά και δημοτικά τραγούδια.

 

* * *

 

Διαγωνισμός ψαρέματος στο Λογγά

Διαγωνισμό ψαρέματος στη λίμνη Λογγά Καλαμπάκας, διοργανώνει ο τοπικός Μορφωτικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος, την Κυριακή 28 Ιουλίου. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν πρέπει να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Τηλ. επικοινωνίας: Χρυσόστομος Χαρχαντής 6979537900, Δημήτριος Χαρχαντής 6970385904. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν δώρα.

* * *

 

Μαθήματα Οινολογίας

Ο Όμιλος Φίλων της Αμπέλου και του Οίνου ν. Λάρισας " Ο Διόνυσος" οργανώνει μαθήματα οινολογίας για αρχάριους (διάρκειας 2 μηνών), για επαγγελματίες (διάρκειας 4 μηνών) και για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ (Χημικούς, βιοχημικούς, βιολόγους, γεωπόνους, τεχνολόγους γεωπόνους κ.τ.λ.) (διάρκειας 10 μηνών). Τα μαθήματα αρχίζουν το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Πληροφορίες στα τηλ.: 2410-252.079, 6986-535.273.

* * *

 

Γλέντι το Σάββατο στην Αλεξανδρινή

Η μεγάλη ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Αλεξανδρινή οργανώνεται αυτό το Σάββατο, 27 Ιουλίου από τις 9 το βράδυ, στον χώρο της παιδικής χαράς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1