Αγια λείψανα από το Αγιο Ορος σε μονές του Δήμου Τεμπών

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2019 22:00
Ο κ. Μανώλης στην εντυπωσιακή Μονή Διονυσίου ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο πέλαγος Ο κ. Μανώλης στην εντυπωσιακή Μονή Διονυσίου ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο πέλαγος

Με συναισθήματα αγαλλίασης, ηρεμίας αλλά και χρόνο για σκέψη και περισυλλογή, μετά από έναν δύσκολο εκλογικό αγώνα και με την εντολή των συνδημοτών του Δήμου Τεμπών να διοικήσει ως δήμαρχος την επόμενη τετραετία, επέστρεψε από το Περιβόλι της Παναγιάς, το Άγιο Όρος, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Ο κ. Μανώλης επισκέφθηκε αυτή τη φορά την ιερά Μονή Διονυσίου, ενώ είχε συνάντηση στη Μονή Γρηγορίου με τον ηγούμενο της μονής γέροντα π. Χριστόφορο. Μία Μονή η οποία έχει τεράστιο φιλανθρωπικό, χριστιανικό και ιεραποστολικό έργο και εκτός Ελλάδος, όπως και σε χώρες της Αφρικής. Πέρα όμως από την πνευματική πλευρά της επίσκεψης του κ. Μανώλη υπήρξε και μια άλλη θετική εξέλιξη. Συγκεκριμένα να προσκομιστούν ευλογημένα ιερά λείψανα από τη Μονή Γρηγορίου σε μονές που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Τεμπών.

Σκέψη και πρόταση την οποία χθες μετέφερε με σεβασμό στον σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, ώστε με την ευλογία του να γίνει πράξη η παραπάνω πρόταση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ο κ. Γιώργος Μανώλης συχνά επισκέπτεται το Άγιο Όρος, όπου από την παραμονή του εκεί επιστρέφει, όπως ο ίδιος σημειώνει, πιο ταπεινός και παράλληλα πιο δυνατός να προσφέρει στον συνάνθρωπο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass