Εκδόθηκε τουριστικός χάρτης του Δήμου Τεμπών

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ * ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Φ. ΒΟΥΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2019 15:13

Έναν πλήρως ενημερωμένο τουριστικό ταξιδιωτικό χάρτη απέκτησε ο Δήμος Τεμπών, ενώ παράλληλα τυπώθηκε και δεύτερος χάρτης με τα ορειβατικά μονοπάτια της ευρύτερης περιοχής. Η «ψύχη» της όλης δράσης είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Τσεργάς και τα μέλη της σχετικής επιτροπής.

Τον κ. Τσεργά επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κάτω Ολύμπου κ. Φάνης Βουλιώτης και ο ταμίας κ. Θανάσης Μητσόπουλος, για να ευχαριστήσουν αρχικά και να παραλάβουν τον τουριστικό χάρτη του Δήμου Τεμπών, ενώ αναμένουν να παραλάβουν και τον χάρτη με τα ορειβατικά μονοπάτια του Δήμου Τεμπών.

Παρών στη συνάντηση και ο εκλεγμένος με τον συνδυασμό του νέου δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη, κ. Γιώργος Κυρίτσης, δίνοντας όλοι από την πλευρά τους την υπόσχεση να δουλέψουν για τον τουρισμό στον Δήμο Τεμπών.

Ο κ. Τσεργάς ανέφερε πως δεν υπάρχουν αντιπαλότητες, αλλά προβλήματα που παραμένουν άλυτα και επιζητούν λύσεις.

Ο κ. Κυρίτσης τόνισε ότι είναι θετικό για το τουριστικό προϊόν του Δήμου Τεμπών, όπως η ιστοσελίδα gotempi.gr, ο νέο-εκδοθείς χάρτης, οι τουριστικές εκθέσεις και ο χάρτης με τα ορεινά μονοπάτια, των οποίων θα συνεχιστεί η λειτουργία και έκδοσή τους, αλλά και η αναβάθμισή τους εφόσον χρειαστεί.

Ο σύλλογος με τους εκπροσώπους του κ. Φάνη Βουλιώτη και κ. Θανάση Μητσόπουλο, αφού ευχαρίστησαν τον δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο, τον πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής κ. Κώστα Τσεργά και όλα τα μέλη της τουριστικής επιτροπής για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, δεσμεύτηκαν και στη νέα δημοτική αρχή ότι θα είναι δίπλα τους και θα βοηθάνε στα μέγιστα, ούτως ώστε το τουριστικό προϊόν του Δήμου Τεμπών να πάρει τη θέση που του αξίζει. Και σημείωσαν με έμφαση: «Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα. Η θέλησή μας όμως μεγαλύτερη. Ευχόμαστε καλή θητεία και καλή επιτυχία στον δήμαρχο κ. Γ. Μανώλη».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1