Προσοχή: Διέλευση αγριογούρουνων!

ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ…

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2019 16:15
Τα αποτελέσματα της «επαφής» με το άγριο ζώο. Τουλάχιστον για το αυτοκίνητο… Τα αποτελέσματα της «επαφής» με το άγριο ζώο. Τουλάχιστον για το αυτοκίνητο…

Σημαντικό πρόβλημα έχει προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα με την ξαφνική διέλευση αγριογούρουνων από τους δρόμους της επαρχίας Φαρσάλων, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στους διερχόμενους οδηγούς.

Συγκεκριμένα, σε τροχαίο υλικών ζημιών έμπλεξε διερχόμενος οδηγός προ ημερών, κινούμενος πρωινές ώρες, στην Π.Ε.Ο. Λάρισας - Λαμίας, μεταξύ Φαρσάλων και Βρυσιών κατηφορίζοντας από τις στροφές του βουνού, χτυπώντας με το όχημά του αγριογούρουνο. Για καλή του τύχη, δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και αντέδρασε ψύχραιμα αποφεύγοντας την εκτροπή του οχήματός του και τη σύγκρουση με άλλο διερχόμενο όχημα, γλιτώνοντας μόνο με υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό του.

Ως γνωστόν, έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα τα οποία οφείλονται σε αγριογούρουνα και στη διέλευσή τους από κεντρικούς δρόμους το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο πληθυσμός τους έχει αυξηθεί και πολλά από αυτά έχουν κατέβει και σε κατοικημένες πεδινές περιοχές. Η μειωμένη ταχύτητα τις βραδινές ώρες, τα καλά φώτα στο αυτοκίνητο και η συγκέντρωση του οδηγού, είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass