Πρόταση γάμου με… βέσπα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η 33η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ Η ΛΕΣΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ *ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΑΚΗΣ, Ο ΣΕΡΒΟΣ ΒΕΣΠΙΣΤΙ ΜΑΡΚΟ ΝΤΙΜΙΤΡΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ Ο… ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2019 22:02
Ο πρόεδρος της Λέσχης Λάρισας Γιώργος Σπυράκης (από αριστερά), ο Μάρκο Ντιμιτρίεβιτς με τον συντάκτη της «Ε» Θανάση Αραμπατζή Ο πρόεδρος της Λέσχης Λάρισας Γιώργος Σπυράκης (από αριστερά), ο Μάρκο Ντιμιτρίεβιτς με τον συντάκτη της «Ε» Θανάση Αραμπατζή

Εκατοντάδες βέσπες, δεκάδες εκδηλώσεις, ένας διοργανωτής και μία… πρόταση γάμου. Όλα τα είχε η φετινή Πανελλήνια Συνάντηση Βέσπα (η 33η κατά σειρά) που διοργάνωσε το Βέσπα Κλαμπ Λάρισας σε κάμπινγκ στην Πλάκα Λιτοχώρου.

Για ένα τετραήμερο -από 29 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου- στους πρόποδες του Ολύμπου βρέθηκαν πάνω από 300 λάτρεις της θρυλικής «σφήκας» απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και πολλές χώρες της Ευρώπης όπως Γαλλία, Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Β. Μακεδονία, Κροατία, Ουγγαρία και Σερβία. Η τετραήμερη συνάντηση περιλάμβανε πολλές εκδρομές και δραστηριότητες με τους συμμετέχοντες -σύμφωνα με τους διοργανωτές- να ενθουσιάζονται τόσο από την ομορφιά του μυθικού βουνού όσο και από τη νυχτερινή ζωή στα παράλια της Πιερίας.

«Οι συμμετέχοντες έφυγαν με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους» λέει στην «Ε» ο πρόεδρος του τοπικού κλαμπ κ. Γιώργος Σπυράκης και προς επίρρωση των λεγομένων του δίνει τον λόγο στον Marko Dimitrijevic, ένα βεσπίστι από τη Σερβία, για να μας πει «Ήταν εξαιρετική η Συνάντηση, απολαύσαμε τις ομορφιές της περιοχής αλλά είδαμε και την κουλτούρα και την παράδοσή της. Ο Ολυμπος ήταν κάτι το εξαιρετικό όπως και το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου που βρίσκεται εκεί. Ήταν ένα πανέμορφο τετραήμερο ανάμεσα σε φίλους που μας ενώνει η αγάπη για τη βέσπα. Ήταν σαν να ήμασταν για τέσσερις μέρες σ’ ένα μεγάλο σπίτι με μια πολύ μεγάλη οικογένεια, ειλικρινά νιώσαμε την ελληνική φιλοξενία».

Ο Μάρκο πριν έρθει στην Πανελλήνια Συνάντηση ήταν στη Ζάνκα της Ουγγαρίας για το Vespa World Days, ενώ θα συνεχίσει στη Σάμο για Aegean Ride Vespa, και όπως μας είπε μόνο έως τώρα το 2019 έχει κάνει πάνω από 80 χιλιάδες χιλιόμετρα. «Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και να κάνεις αυτό που αγαπάς» τονίζει.

Ενώ ο Γιώργος Σπυράκης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Σε μια εποχή που διάφορες ομοσπονδίες διαλύονται, εμείς το αναπτύσσουμε και το εξελίσσουμε και όλα αυτά λόγω της βέσπας. Η βέσπα ενώνει τον κόσμο όπως ήταν και το σλόγκαν της Πανελλήνιας Συνάντησης».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ

Στην Πανελλήνια Συνάντηση υπήρχε και λαχειοφόρος με έπαθλο (τι άλλο;) μία βέσπα. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Σπύρος από τη Λέσχη της Πάτρας. Ο Σπύρος βέβαια είχε κερδίσει τη βέσπα και στην περσινή Πανελλήνια Συνάντηση που έγινε στην Ηγουμενίτσα. Κι επειδή τους λαχνούς τούς επέλεξε και στις δύο περιπτώσεις η σύντροφός του Μαρία, το θεώρησε «σημάδι» και της έκανε πρόταση γάμου, μόνο που η πρόταση δεν έγινε με δαχτυλίδι, αλλά με… βέσπα! Ο Σπύρος μιλώντας στην «Ε» είπε ότι «Με τη Μαρία είμαστε δύο χρόνια μαζί και σχεδιάζαμε να παντρευτούμε… Τους λαχνούς τους πληρώνω εγώ και τους επιλέγει αυτή, κι αφού την ξανακερδίσαμε τη βέσπα είπαμε ότι είναι σημάδι και λογοδοθήκαμε εκείνη την ώρα μπροστά στους άλλους βεσπίστι που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες. Οι Λέσχες Βέσπας πέρα από την ωραία παρέα που κάνεις με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, μπορείς να πάρεις και τεχνικές γνώσεις για το αγαπημένο μας όχημα, κι αυτό το λέω επειδή την περσινή βέσπα όταν πήγα να της φτιάξω κάτι, ένας μάστορας μάς υπερχρέωσε και ο επόμενος τη χάλασε. Ίσως να μην συνέβαινε αυτό αν έπαιρνα τη γνώμη από τα παιδιά της λέσχης…» σχολίασε ο Σπύρος.

Του Θανάση Αραμπατζή

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass