Επαρχιακούς δρόμους συντηρεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2019 15:32

Στην υπογραφή δύο νέων συμβάσεων για τη συντήρηση δύο σημαντικών επαρχιακών δρόμων στους Δήμους Τεμπών και Ελασσόνας προχώρησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Οι δύο συμβάσεις αφορούν στους δρόμους Παλαιόπυργος – Κουλούρα – Μεσάγγαλα – Αιγάνη και Βερδικούσια – Παλιάμπελα – Αμπέλια, αντίστοιχα, ενώ είναι συνολικού προϋπολογισμού 676.800 ευρώ.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι ασφαλτικές εργασίες σε θέσεις καθιζήσεων – έντονων ρηγματώσεων που προκλήθηκαν από τις βροχοπτώσεις και σήμανση επικίνδυνων θέσεων, επανατοποθέτηση κατεστραμμένων στηθαίων και διαγράμμιση της οδού.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής. «Υπογράψαμε δύο συμβάσεις για δρόμους οι οποίοι χρειάζονται για την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων και τη διακίνηση των προϊόντων τους. Οι δύο δρόμοι είναι συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ. Η μία σύμβαση αφορά στον δρόμο Παλαιόπυργος – Κουλούρα – Μεσάγγαλα – Αιγάνη και η άλλη σύμβαση στον δρόμο Βερδικούσια – Παλιάμπελα – Αμπέλια. Πρόκειται για δύο σημαντικούς δρόμους που είχαν χρόνια να συντηρηθούν. Παράλληλα δημιουργούνται θέσεις εργασίας ενώ ενισχύεται η πραγματική οικονομία. Το μόνο που μπορεί να σώσει την κατάσταση της οικονομίας είναι τα έργα. Μικρά και μεγάλα έργα που δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική πραγματική οικονομία. Ευελπιστούμε και αισιοδοξούμε σε μια σαρωτική αλλαγή του τρόπου δημοπράτησης των έργων, προκειμένου να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με γρηγορότερους ρυθμούς σε έργα με προστιθέμενη αξία στην κοινωνία. Μέλημά μας είναι να προεξοφλήσουμε το μέλλον και όχι να μελλοποιήσουμε το παρόν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1