Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Οχι άλλο δηλητήριο στα παιδιά μας»

ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΝΩ ΒΟΥΝΑΙΝΩΝ ΑΛ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2019 15:34

Τη δική της απάντηση σε όσα υποστήριξε ο διευθυντής της ΔΕΥΑ Κιλελέρ Γιάννης Παπακανάκης για την προσωρινή διακοπή αντικατάστασης του δικτύου των αμιαντοσωλήνων ύδρευσης του οικισμού Άνω Βουναίνων για "λόγους δημόσιας υγείας" δίνει η Επιτροπή Αγώνα διά του εκπροσώπου της Αλέκου Καρυπίδη, ο οποίος με λιτή γραπτή δήλωσή του τονίζει:

"Κύριε πρόεδρε, αντί να ζητήσετε μια συγγνώμη μάς την είπατε κιόλας: Ντροπή, ντροπή! Για τις κοροιδίες των πέντε χρόνων δεν είναι πως κοροϊδεύατε εμένα. Κοροΐδεύατε και τον ίδιο τον πρόεδρο του χωριού που σας επισκεπτόταν μαζί μου για το θέμα. Με τον τρόπο σας καταφέρατε να χάσει τις εκλογές και να στερηθεί το χωριό τις αξιόλογες υπηρεσίες του.

Κύριε πρόεδρε της ΔΕΥΑΚ, κ. Νασιακόπουλε, αντί να σηκώσετε τα μανίκια και να φέρετε τις μπουλντόζες για να αρχίσει το έργο, προσπαθείτε με φθηνές δικαιολογίες μέσω του Τύπου να μας ξανακοροϊδέψετε. Μου θυμίζετε την παροιμία "Γριά που δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει».

Ο αγωγός θα γίνει είτε το θέλετε είτε όχι. Στο τέλος τον φτιάχνουμε και μόνοι μας! Αρκεί να δηλώσετε άρνηση για να το κάνετε.

ΟΧΙ άλλο δηλητήριο στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Γιατί μετά θα γίνουμε πολύ καυστικοί -ο χρόνος σας τελειώνει. Δεν θα ξαναπαντήσω σε οποιαδήποτε απάντησή σας.

Αλέκος Καρυπίδης, εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα".

Σχετικά Άρθρα