«Ο πρωθυπουργός βαθμολογήθηκε με... μονάδα στις προφορικές εξετάσεις της ΔΕΘ»

ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΓΥΜΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2019 17:19

Με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και τα όσα είπε για τον πρωτογενή τομέα, ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Φορώντας τον μανδύα του «σοβαρού πολιτικού που αποτάσσει την παροχολογία» ο πρωθυπουργός αρκέστηκε σε μισόλογα και διαπιστώσεις για να καλύψει – αν μπορεί αυτό να γίνει – τη γύμνια της πολιτικής του σε ό,τι αφορά στο στρατηγικής σημασίας ζήτημα της μείωσης του αγροτικού κόστους παραγωγής.
Χωρίς κανένα σχέδιο για το ζήτημα του αγροτικού πετρελαίου – το οποίο θυμίζω πως είχε δρομολογηθεί με δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τον περασμένο Ιούνιο στη Ζαγορά, χωρίς καμία κουβέντα για την περαιτέρω ενδυνάμωση του θεσμού των ενεργειακών κοινοτήτων που εμείς ως κυβέρνηση εισαγάγαμε και προπαντός επαναφέροντας στο σημείο μηδέν το ζήτημα της άρδευσης στη Θεσσαλία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βαθμολογήθηκε με… μονάδα στις προφορικές εξετάσεις της ΔΕΘ, σε ό,τι αφορά στον πρωτογενή τομέα.
Την ίδια ώρα, βάζει από την πίσω πόρτα τους ιδιώτες και στην αγροτική ασφάλιση, αψηφώντας την εν εξελίξει – από τον περασμένο Δεκέμβριο – διαδικασία αναθεώρησης του κανονισμού ασφάλισης του ΕΛΓΑ.
Την ίδια ώρα ο υπουργός του, στο χαρτοφυλάκιο της Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βορίδης, παραδέχεται σε συνέντευξή του πως είναι «γοητευμένος... αλλά άσχετος με τα αγροτικά» ζητήματα.
Με αυτούς θα πάει μπροστά η χώρα; Ο «μήνας του μέλιτος» γι’ αυτή την κυβέρνηση τελειώνει. Σύντομα θα βρεθεί απέναντι στο μένος των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων αγροτών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1