Δωρεάν σπιρομετρήσεις σε πάνω από 80 Αγιώτες

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝΙΜUS

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2019 17:24

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ολοήμερη εκδήλωση για την υγεία των πνευμόνων, η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Όμιλο ΑNIMUS (Γενική Ιδιωτική Κλινική και Πολυιατρείο) και τον Δήμο Αγιάς, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στην Κεντρική πλατεία.


Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων ενημερωτικού χαρακτήρα, με παράλληλη διενέργεια δωρεάν ιατρικής πράξης, της σπιρομέτρησης, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί από τον Όμιλο ANIMUS, και θα λάβουν χώρα εντός του τρέχοντος έτους, σε όλους τους Δήμους του Νομού Λάρισας, αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Συγκεκριμένα, στον ειδικό χώρο που στήθηκε, ο εκπρόσωπος της ομάδας των Ιατρών Πνευμονολόγων του Πολυιατρείου ANIMUS, κ. Κολοβός Δημήτρης και η ομάδα Marketing του Πολυιατρείου ANIMUS υποδέχθηκαν με ευχάριστη διάθεση 80 και πλέον πολίτες του Δήμου Αγιάς, ηλικίας από 18 ετών έως 90 ετών. Η εκδήλωση κρίθηκε ως ιδιαίτερα σημαντική καθότι καπνιστές, μη καπνιστές, άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, αλλά και στο πλαίσιο πρόληψης, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δωρεάν σπιρομετρήσεις και να ενημερωθούν από τον κ. Κολοβό για την υγεία των πνευμόνων τους, για την ανάγκη πνευμονοκοκιακκού εμβολιασμού, για τα πλεονεκτήματα του εμβολιασμού έναντι της εποχιακής γρίπης, και τέλος, για τις δυνατές μεθόδους και τεχνικές διακοπής καπνίσματος.
Παράλληλα, οι πολίτες της Αγιάς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το Πρόγραμμα Υγείας ANIMUS, το οποίο εξασφαλίζει ιατρική κάλυψη για όλη την οικογένεια, στις δομές του Ομίλου, ακόμη και σε άτομα που νοσούν, χωρίς περιορισμούς.
Καίριας σημασίας ήταν και η παρουσία του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Καθημερινότητας του Πολίτη, κ. Ζάχου Μπατζιόλα, καθώς και των υπαλλήλων του Δήμου Αγιάς, οι οποίοι φρόντισαν για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Ο Όμιλος ANIMUS ευχαριστεί δημόσια τον δήμαρχο Αγιάς, κ. Αντώνιο Γκουντάρα, για την ευαισθησία με την οποία αντιμετώπισε τη δράση, και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον αντίστοιχες καμπάνιες ενημέρωσης που θα συνοδεύονται από δωρεάν ιατρικές εξετάσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1