Εκκλησιαστικά νέα

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2019 15:40

Προσκυνηματική εκδρομή στα Κύθηρα

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΧΙΛΛΙΟΥ

Το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου η ενορία του Αγίου Αχιλλίου διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στο νησί των Κυθήρων με αφορμή την εορτή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, συνοδεύοντας τον Σεβασμιότατο κ. Ιερώνυμο, ο οποίος θα παραστεί στις λατρευτικές εκδηλώσεις προσκεκλημένος του Μητροπολίτου Κυθήρων, κ. Σεραφείμ.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον π. Ραφαήλ και στα τηλέφωνα: 2410-537.159 και 6972-819.545.

----------------

Προσκυνηματική εκδρομή της «Πορείας Αγάπης» σε Λευκάδα και Πρέβεζα

Προσκυνηματική τριήμερη εκδρομή στα μοναστήρια και αξιοθέατα της Λευκάδας και της Πρέβεζας πραγματοποιεί ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος " Πορεία Αγάπης" (Ηπείρου 79-83,πλησίον Αγίου Νικολάου),από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Αναχώρηση, ώρα 2 μ.μ. από Λάρισα, με λεωφορείο που θα διέλθει από Τρίκαλα κλπ για Εγνατία και εκείθεν ν. Λευκάδας (1η διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο). Πρωινό και περιήγηση στο νησί. Επίσκεψη στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Πεφανερωμένης. Δεύτερο βράδυ, διανυκτέρευση στην Πρέβεζα, επίσκεψη καθ`οδόν σε αξιόλογα μοναστήρια και άλλους χώρους. Τρίτη ημέρα, εκκλησιασμός και μεσημέρι- μετά από επίσκεψη σε γραφικά τοπία- στάθμευση στην Πάργα για λήψη γεύματος. Αναχώρηση και επιστροφή το βράδυ στη Λάρισα.

Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου και στο τηλ. 2410-610.319 (ώρες 11.00 έως 13.30) καθημερινά, πλην Κυριακής και στον πρόεδρο Σωτήρη Μουντζούρη.

----------------

Προσκυνηματική εξόρμηση της Ενορίας Πέτρου και Παύλου

Η Ενορία Πέτρου και Παύλου με την ευκαιρία της καινούριας Ποιμαντικής διακονίας και την ευλογία του Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμου διοργανώνει την καθιερωμένη προσκυνηματική εξόρμηση (24-25 Σεπτεμβρίου) στα μοναστήρια της Δυτ. Πελοποννήσου (Μονή Καλτεζών, Μονή Χρέπας, Μονή Αμπελακίου (διανυκτέρευση), Μονή Κρεμαστής, Μονή Παναγία Σκαφιδιάς, Μονή Βερίνου (γεύμα). Επιστροφή μέσω Ρίου-Αντιρρίου, στάση στο Γαλαξίδι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass