Συνάντηση εργασίας για τα έργα στην Ελασσόνα

ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΓΑΤΣΑ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2019 15:50

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο νέος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας.

Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η ενημέρωση για την πορεία των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στον Δήμο Ελασσόνας και αφορά σε έργα αθλητικά, αντιπλημμυρικά, οδοποιίας και υποδομών. Παράλληλα η έγκαιρη προετοιμασία και ο σχεδιασμός για νέα, σημαντικά έργα στο πλαίσιο της νέας περιόδου, απασχόλησαν τις δύο πλευρές, προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός αλλά και επιτάχυνση διαδικασιών προς όφελος των πολιτών του Δήμου Ελασσόνας.

 «Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι οι πόρτες της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι πάντα ανοιχτές για όλους τους δημάρχους και τους πολίτες της Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκα σήμερα με τον νέο δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για τα μεγάλα και μικρά έργα που χρηματοδοτεί και υλοποίει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στον Δήμο Ελασσόνας. Ενώ παράλληλα εκπονούμε τον σχεδιασμό για νέα σημαντικά έργα που αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και πρόσθεσε: «Η αιρετή Περιφέρεια βρίσκεται με όλες της τις δυνάμεις αφοσιωμένη στην κοινή θεσσαλική προσπάθεια. Συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς, σχεδιάζουμε για το μέλλον, δίνουμε λύσεις και παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται, με άμεσα οφέλη για τους πολίτες».

Ο Ν. Γάτσας

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη μας κ. Αγοραστό, για τη συνάντηση εργασίας που βάζει τις βάσεις για την ανάπτυξη μιας εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος των πολιτών του Δήμου Ελασσόνας» υποστήριξε από την πλευρά του ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1