Ολα έτοιμα για το Ράλλυ Ολύμπου

ΘΑ ΓΙΝΕΙ 5 ΚΑΙ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2019 14:00

Δεκάδες πληρώματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ζεσταίνουν από τώρα τις μηχανές των κλασικών αυτοκινήτων -αντίκα και όλες οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση του περίφημου και εντυπωσιακού 8ου Ιστορικού Ράλλυ Όλυμπου 2019 (The Historic Rally of Olympian Gods ) -24η Μακεδονική Πλοήγηση, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 5 και 6 Οκτωβρίου στη Θεσσαλία.

Το περίφημο αυτό Ράλλυ διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από τη Λέσχη Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ"-Ελασσόνα, που το θεσμοθέτησε το έτος 2011, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ), με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, της Π.Ε. Λάρισας και της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Φέτος το Ράλλυ με απόφαση των διοργανωτών, αφού ξεκινήσει από τη Λάρισα, θα επισκεφτεί, για μία ακόμα φορά, τον Βόλο, όπου θα γίνει ανασυγκρότηση και εκκίνηση από την παραλία, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, ενώ ο μεγάλος τερματισμός θα γίνει στη Λάρισα, την επόμενη μέρα, Κυριακή 6 Οκτωβρίου, όπου είναι το στρατηγικό κέντρο των Ράλλυ Ολύμπου, όλα αυτά τα χρόνια.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Σάββατο 5/10/2019:

Λάρισα -Κεντρική πλατεία (εκκίνηση 10.00 π.μ.-12.00 π.μ.), μετακίνηση μέσω της ΠΕΟ Λάρισας -Βόλου, Βόλος (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-κτίριο "Παπαστράτος"-ανασυγκρότηση -εκκίνηση), Αγριά, Κ. Λεχώνια, Α. Λεχώνια, Μαλάκι, Αργαλαστή, Χόρτο, Μηλίνα, Αγία Κυριακή (Ανασυγκρότηση), Μηλίνα, χόρτο, Αργαλαστή, Ε.Ο. Αργαλαστής-Βόλου, Μηλιές, Βυζίτσα, Πινακάτες, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Βλάσιος, Ά. Λεχώνια, Κ. Λεχώνια, Αγριά, Βόλος (VOLOS PALACE- Διανυκτέρευση)

Κυριακή 6/10/2019

Βόλος (Εκκίνηση 10.00 π.μ. από το Ξενοδοχείο VOLOS PALACE), Μελισσάτικα, Κερασιά, Κανάλια Μαγνησίας, Λίμνη Κάρλα, Στεφανοβίκειο, ΠΕΟ Βόλου –Λάρισας, ΛΑΡΙΣΑ (τερματισμός 13.00 – Αρχαίο Θέατρο Λάρισας)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΛΕΚΑΜ: -Πρόεδρος κ. Γεώργιος Τσάλιος Κιν. 6975-909.100

Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ": Πρόεδρος κ. Κ. Σκριάπας 6974-881.944, skriapask@gmail.com

Σ.Κ.Α.Λ. (Λάρισα): Πρόεδρος κ. Νικ. Γκανάκης 6944-479.588

ΛΕ.Κ.Ο.Β. (Βόλος): Πρόεδρος κ. Τέλης Δουλόπουλος, Τηλ. 6972-922.266,

Πληροφορίες στα sites: www.lekam.gr, www.perrevia.net.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass