Συνάντηση Γ. Μανώλη με Κ. Αγοραστό

* Ενημέρωση για έργα της Περιφέρειας στον Δήμο Τεμπών

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2019 16:06

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο νέος δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την πορεία των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στον Δήμο Τεμπών στον τομέα του αθλητισμού, της αντιπλημμυρικής προστασίας, της οδοποιίας και των υποδομών. Παράλληλα η έγκαιρη προετοιμασία και ο σχεδιασμός για νέα, σημαντικά έργα στο πλαίσιο της νέας περιόδου απασχόλησαν τις δύο πλευρές, προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός αλλά και επιτάχυνση διαδικασιών προς όφελος των πολιτών του Δήμου Τεμπών.

«Σήμερα συναντηθήκαμε με τον νέο δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη και τους συνεργάτες του, όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για τα μεγάλα και μικρά έργα ύψους 33 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτεί και υλοποίει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Δήμο Τεμπών. Ενώ παράλληλα εκπονούμε τον σχεδιασμό για νέα σημαντικά έργα που αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Σε συνεργασία και συνέργεια με τους δημάρχους και τους δήμους της Θεσσαλίας δίνουμε λύσεις και παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται, με άμεσα οφέλη για τους πολίτες» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Είχαμε μια συνάντηση εργασίας με τον περιφερειάρχη μας κ. Αγοραστό, όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε σημαντικά έργα προς όφελος των πολιτών του Δήμου Τεμπών» υποστήριξε από την πλευρά του ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Πινακάς, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Τουρισμού και Διά βίου Μάθησης Ν. Λιούπας και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τεμπών Ν. Μητσογιάννης, Γ. Νικολάου, Κ. Ζαρδούκας, Αθ. Καραναστάσης και Π. Γκατζόγιας και ο διευθυντής της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Ντάγιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

AYTOKINHTODROMOS AIGAIOY
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ΜΙΚΕΛ
Μείνε μαζί μας
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
CHIPITA
ASKLHPIEIO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1